Vestlandsderby på lørdag

Kampstart kl. 15:00

Her setter Elisabeth ballen i mål, men scoringen ble dessverre annullert. Foto: Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 02. okt 2020 Skrevet av: kleppelite

Kampen om tilværelsen

Etter forrige rundes tap er det nå klart at Klepp-jentene spiller for kampen om tilværelsen og videre toppseriespill. Det er fem kamper igjen av årets sesong og alle kan bli svært avgjørende for status ved sesongslutt. Vi håper derfor at alle som allerede har støttet Klepp denne sesongen, i tillegg til dere andre som har sittet hjemme og vurdert å komme på kamp, tar turen til Klepp stadion for å støtte jentene våre i morgen! Da kommer Sandviken på besøk og kampstart er kl. 1500.

Det er fortsatt en grense på 200 tilskuere og det er bare elektroniske billetter som gjelder.
NB! Vi har ikke lov å slippe inn tilreisende bortesupportere på kampene våre.

Billetter til lørdagens kamp kan du sikre deg her!

Husk 1 meters avstand.

Kampsponsorer mot Sandviken er:

Om du ikke har mulighet til å komme på kampen, sendes den som vanlig av Amedia her.

Trener Nick før hjemmekampen mot Sandviken:

In difficult periods, the most important thing is that we pull together and become even stronger internally as a team and face this challenge head on, with courage.

We must fight for every ball and every point, work for each other, be brave to take control in the game and show our best qualities as a team!

I have full belief in the quality within our group of players, coaches and staff to get the club back in the right direction on the field and im confident that we can pick up the points we need!

Come and cheer on the team this Saturday and lets give the players all our support in the fight for 3 points!

Trener Nick Loftus. Foto: Fredrik Fornes

Sist møte

Sist lagene møttes var på Stemmemyren i åttende serierunde. Klepp tok ledelsen etter 21 minutter da Hege satt et flott langskudd i mål fra 30 meter. En mye diskutert utligning kom etter 38 minutter og lagene var like langt til pause. I andre omgang får Klepp annullert et mål for offside, noe som i etterkant viser seg å være feil. Sandviken scorer fem minutter senere og kampen ender 2-1 til hjemmelaget. Selv om hjemmelaget var nærmere 3-1 enn det Klepp var utligning, var dette et bittert bortetap for Klepp-leiren.