Før bortekampen mot Aafk Fortuna

Kampstart kl. 1300

Rutinerte Susanne var sjef i forsvaret mot Medkila sist kamp. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 05. aug 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Høstens første bortekamp

I helgen går turen til Sunnmøre, nærmere bestemt Ålesund, når det er AaFK Fortuna som er motstander på søndag. Kampen spilles på Color Line Stadion og har avspark kl. 1300. Den kan streames via Jærbladet på direktesport her.

Trener Owe Salvesen før kampen

«Klar for ny bortekamp.

Etter to gode treningsuker etter ferien var det en energifylt og påskrudd gjeng som tok i mot Medkila sist helg. Spillerne sprudlet i åpningen og vi ledet 3-0 før det hadde gått 10 minutter. Det var kjekt å se at mye av det vi har jobbet med i det siste ble gjenskapt i kampen både offensivt og defensivt. Denne helgen er det bortekamp på Color Line Stadion i Ålesund. En av de kampene vi føler vi har underprestert i år var definitivt hjemmekampen i april mot AaFK Fortuna hvor vi tapte 2-4. Det var en helt fortjent seier og vi manglet kraft, samhandling, tempo og rytme gjennom hele kampen. Vi håper at en ny god treningsuke etter Medkila-kampen vil gi oss en bedre inngang til kampen denne gang. Vi har litt småskader og sykdom denne uken, men håper at vi reiser grytidlig lørdagsmorgen med spillere fra en friskmeldt tropp. AaFK Fortuna har et mål om å rykke opp i Toppserien etter opprykket og de har virkelig bevist gjennom handling at de er å regne med i toppen. Det blir forhåpentligvis en god og tett kamp på søndag der vi håper å trekke det lengste strået denne gangen.»

Trener Owe Salvesen.
Foto: Carina Johansen / NTB

Sist møte

Sist lagene møttes var i fjerde serierunde og vi gikk på årets første tap da AaFK Fortuna vant 2-4. Målene våre ble scoret av Ingeborg og Anette. Les mer om forrige oppgjør her.

15. runde 1. divisjon

Lørdag 06.08
Kl. 1900:  Medkila – KIL/Hemne

Søndag 07. 08
Kl. 1200: TIL 2020 – Hønefoss BK
Kl. 1300: AaFK Fortuna – Klepp
Kl. 1500: Grand Bodø – Øvrevoll Hosle
Kl. 1500: Amazon Grimstad  – Åsane