Sesongens første tap

Klepp - AaFK Fortuna 2-4

AaFK Fortuna vant de viktigste duellene i dagens kamp. Foto: Tarjei Sel / Jærbladet

Sist oppdatert: 18. apr 2022 Skrevet av: kleppelite

Kjedelig avslutning på påsken

Det ble en målrik første omgang på Klepp stadion 2. påskedag. Bortelaget tok ledelsen da et flott langskudd gikk i mål etter 6 minutters spill. Det var også laget fra Ålesund som skapte de fleste farlighetene i starten av første omgang. Etter 27 minutter spilt skulle det endelig bli hjemmejubel da Ingeborg satte inn utligningen på et fint langskudd. Seks minutt etterpå kranglet Anette inn en ny scoring og vi hadde snudd kampen. Dessverre ble ledelsen kortvarig. Aafk utlignet til 2-2 alene med keeper, før de scoret sitt tredje for dagen på straffe like før pause. I andre omgang økte gjestene ledelsen og de tok fortjent med seg alle poengene hjem til Sunnmøre.

Gledelig var det at Susanne endelig var tilbake på banen etter lang tids skadeopphold.

Trener Owe til Jærbladet etter kampen

Trener Owe Salvesen var tydelig skuffet etter kampen, i likhet med spillerne.

– Vi sliter med å få til skikkelig samhandling. Vi er altfor lite kyniske og slipper inn for billige mål. Det hjelper ikke å score i alle kampene når vi slipper inn så enkle mål. Vi har valgt å satse ungt og lokalt, og må jobbe med den troppen vi har. Målet er å jobbe knallhardt, ta lærdom og å utvikle spillerne – vi må være tålmodige. Det er litt typisk i en ung gruppe at en merker stresset, og det frambringer noen litt for kjappe valg. Det ser ut som dette kan bli en koko-liga, der det ikke er en eneste enkel kamp, sier Salvesen.

Høydepunkter

Kampfakta

Klepp – AaFK Fortuna 2-4 (2-3)
Mål: 0-1 Nora Harnes Håheim (6), 1-1 Ingeborg Lye Skretting (27), 2-1 Anette Snørteland Jensen (33), 2-2 Guro Hammer Røn (37), 2-3 Natalie Granvang Nilsen (str. 45), 2-4 Natalie Granvang Nilsen (75)

Dommer: Maliha Ahmady, Mjøndalen IF
Gult kort: Ingen