Viktig bortekamp i Bergen

Årets første Bergenstur

Sist oppdatert: 24. sep 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Viktig bortekamp i Bergen

Klepp startet 2021 sesongen forrykende med en overbevisende 4-1 seier hjemme mot Arna-Bjørnar. Etter nok en seier i påfølgende runde mot Stabæk har det senere blitt langt tøffere. Nå venter en meget spennende kamp i returoppgjøret i Bergen. Arna-Bjørnar ligger på 5. plass i Toppserien, men det er kun 5 poeng som skiller lagene.

 

Kampen går kl. 14:00 og du ser den live på direktesport!

 

Landslagspause

Det er to uker siden sist kamp og flere spillere har vært borte på landslagsoppdrag i perioden. Kristina Maksuti startet for Albania i begge landskampene mot Belgia og Kosovo. Klepp kaptein Kathrine Larsen sluttet seg til den danske landslagstroppen i seriepausen og spilte hele kampen når Danmark slo Malta hele 7-0.

I tillegg har Klepp som vanlig vært godt representert på aldersbestemte landslag. Tilja Ellingsen, Emma Braut Brunes og Ingeborg Lye Skretting har alle representert Norge.

Ellingsen spilte begge kampene for Norge J16 mot Sverige og Tyskland, mens Brunes og Skretting reiste til Portugal for å delta i en miniturnering før EM kvaliken. Et veldig tett kampprogram med tre kamper på seks dager og flere gode prestasjoner fra det norske laget. Begge spillere var involvert i Norges 2-1 seier over Irland samt i 1-0 seieren over vertsnasjonen Portugal.

Kaja Karlsen satt inn 1-0 scoringen mot Arna-Bjørnar i serieåpningen! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Trenerens ord

Owe Salvesen hadde dette å si før avreise til Bergen.

– Vi er klare for en tøff kamp i Bergen. Vi kommer til å gå aggressivt ut og vi reiser opp for å ta tre poeng. Sofie Bjørnsen og Mimi reiser dessverre ikke, men resten av troppen er kjempeklare for å gi alt! 

– Vi har hatt et par veldig gode økter nå før kamp med full tropp, men det er selvsagt gledelig at vi i Klepp har spillere som reiser på landslagsoppdrag. Nå har de fått verdifull internasjonal matching og det er vi veldige glade for. 

 

Resten av runden

RUNDE 14 | TOPPSERIEN
Arna-Bjørnar 3 - 1 Klepp
Avaldsnes Toppfotball 25. sep. 15:00 Rosenborg
Kolbotn 1 - 3 Sandviken Toppfotball
Stabæk 2 - 1 Lyn
Vålerenga 2 - 1 LSK Kvinner