RSM med som ny sponsor

Revisjons- og rådgivningsselskapet RSM er med på laget!

Sist oppdatert: 29. mai 2020 Skrevet av: kleppelite

 

Toppserien er mer i vinden enn noen gang! På tross av en veldig krevende periode grunnet Covid-19 utbruddet har RSM blitt med som ny sponsor for Klepp Elite. Med profilering både på Klepp Stadion og på alle treningstopper ønsker RSM å være en synlig aktør rundt klubbens Toppseriesatsing. Dette viser at både Klepp og Toppserien er attraktive sponsorflater, også i krevende tider!

RSM er et mellomstort revisjonsselskap som har som ambisjon å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for små og mellomstore virksomheter. De har kontorer i Oslo, Vestland, Agder og Rogaland og har ca. 200 ansatte.

Gunnar Golin Strøm er Partner/Statsautorisert revisor i Rogaland, med kontor på Forus. De ser på den krevende perioden vi alle er inne i som en veldig viktig periode å stille opp for andre: «Vi i RSM er også opptatt av like muligheter for alle, og har et ønske om være en langsiktig og betydelig støttespiller til kvinnefotballen. Vi støtter fra før jentene i Røa Dynamite Girls i Oslo og Arna Bjørnar Toppfotball i Vestland, og vi er nå stolte av å også ha inngått samarbeidsavtale med jentene i Klepp i Rogaland», sier Gunnar Golin Strøm.

Vi i Klepp synes det er fantastisk å ha fått med RSM på laget og vi ser frem til et langsiktig samarbeid!