Etterlengtet hjemmeseier

Klepp - Grand Bodø 4-1

Sist oppdatert: 15. mai 2022 Skrevet av: kleppelite

Fire mål og tre kjærkomne poeng

I dag skulle vi endelig få full uttelling på hjemmebane. Det ble en drømmestart da Ingrid Synnøve etter to minutter skøyt ballen utagbart i mål fra 16 meters hold. Den gode starten fortsatte da Sofie doblet ledelsen med en suser i krysset før 10 minutter var spilt. Susanne ville også være med på moroa og satte inn 3-0 etter en godt slått corner fra Helene fem minutter før pause. Det ble også pauseresultatet.

Etter hvilen kom som ventet Grand Bodø ut i hundre. Det resulterte i at vi satte en ball i eget nett fem minutter etter pause. Bortelaget fortsatte presset, men det ga også mye rom motsatt vei. På en fantastisk kontring spilte Ella fri Anette som kaldt satte ballen i mål bak Grand Bodø sin sisteskanse et kvarter før slutt. Det ble kampens siste mål og vi kunne endelig juble for tre poeng sammen med vårt fantastiske hjemmepublikum!

Høydepunkter

[kommer]

Kampfakta

Klepp – Grand Bodø 4-1 (3-0)
Mål: 1-0 Ingrid Synnøve Nødland (3), 2-0 Sofie Bjørnsen (9), 3-0 Susanne Vistnes (40), 3-1 Selvmål (50), 4-1 Anette Snørteland Jensen (75)

Dommer: Victoria Nilsen, Gruben IL
Gult kort: Julie Voktor Pedersen, Grand Bodø