Viktig oppgjør mot tabellnabo på søndag

Kampstart kl. 1300

Marie Hella Andresen er klar for ny kamp mot Kolbotn. Foto: Lars Kristian Aalgaard

Sist oppdatert: 15. okt 2020 Skrevet av: kleppelite

 

I helgen er det klart for årets siste Oslo-tur

På søndag møter Klepp laget som ligger rett bak dem på tabellen når Kolbotn er motstander på Sofiemyr stadion. Dette er årets første kamp på gress for Klepp-jentene. Det blir et svært spennende og nervepirrende oppgjør mellom to lag som begge trenger alle poengene. Kampstart er kl. 1300 og Amedia sender kampen her.

Trener Nick før bortekampen mot Kolbotn:

Vi er på et bra sted foran kampen mot Kolbotn på søndag. Vi har forberedt oss godt på vår egen gressbane for å bli vant til de ujevnhetene banen til Kolbotn vil gi oss.

Laget har trent godt og spillere som har slitt med skade er på god vei tilbake. Vi har også ønsket vår nye spiller Marie-Yasmine velkommen til spillergruppen denne uken, og hun har gjort sakene sine bra på trening.

I sist serierunde mot Sandviken viste laget den intensiteten som skal til, i tillegg til å vise en god karakter ved å komme tilbake og vinne kampen 3-2 på overtid. Vi fortsatte med å spille bra mot Vålerenga i cupen onsdagen etter, men den kampen endte ikke slik som vi ønsket. Etter en vanskelig periode med lite poengfangst har laget tatt flere steg i riktig retning.

Vi jobber hardt for å fortsette på samme positive måte og skal gi alt for hvert eneste poeng fremover!

Trener Nick Loftus. Foto: Fredrik Fornes

Sist møte

Sist lagene møttes var i sesongåpningen på Klepp stadion 5. juli. Den kampen endte målløst mot et hardtkjempende Kolbotn-lag. Gjestene skapte flest store sjanser og grønntrøyene var ikke fornøyd med egen innsats og prestasjon. De ønsker derfor å vise seg fra en bedre side på søndag!

Vil Hege og resten av Klepp-jentene finne veien til nettmaskene denne gangen? Foto: Lars Kristian Aalgaard

Resten av runden

RUNDE 15 | TOPPSERIEN
LSK Kvinner 1 - 3 Avaldsnes
Sandviken 2 - 2 Røa Fotball Elite
Kolbotn 2 - 2 Klepp
Lyn 4 - 0 Arna-Bjørnar
Vålerenga 1 - 1 Rosenborg