Videre i cupen

Haugesund - Klepp 0-2

Sist oppdatert: 05. mai 2023 Skrevet av: kleppelite

Trener Preben etter cupkampen mot FKH

«Idag tar vi kontroll på kampen fra start og styrer med godt balltempo, masse gode bevegelser og mye herlig angrepsvilje.

Mye av fokuset vårt for kampen var bl.a å få god trøkk i boks ved innleggssituasjoner. Vi får betalt med to mål på dette, og det kunne blitt mye mer. Kjekk fremgang!

I tillegg så var vi dyktige til å få de til å løpe i mellom med vårt balltempo og hurtige vridninger av spillet. På vårt beste så hang de ikke med i det hele tatt, men de hadde noen farligheter på gode kontringsforsøk i første omgang de få gangene vi slurva.

I andreomgang er det bare et lag på banen og vi får produsert enormt mange gode angrep og sjanser. Til tross for at vi ønsker enda bedre uttelling så er det gledelig at vi får oss to flotte mål, seier, avansement og en kjekk opplevelse.

Mye å bygge videre på!

Mvh trenerteamet.»

J19 også videre i cupen

På søndag spilte J19-laget vårt første runde i cupen og slo Rennesøy hele 12-0 på Klepp stadion. De ledet 4-0 til pause og i andre omgang rant målene inn. Målene kom slik: Selvmål (8), Mai-Helen Ngyen Todnem (9), Ella Larsen Rygg (str. 17), Sofie Hellestø Stangeland (20), Ane Berland (41), Tilja Ellingsen (43), Elise Mauritzen (50), Julie Ovidia Hals (52), Thilde Gjestemoen (57), Elise Mauritzen (63), Julie Ovidia Hals (74), Elise Mauritzen (85).