Vellykket uke på treningsleir

Sist oppdatert: 19. mar 2024 Skrevet av: kleppelite

 

Etter en liten uke på treningsleir i varmen, har vi nå kommet oss hjem. Det ble et vellykket opphold med flere gode treninger, lagbygging og en fint gjennomført treningskamp mot Sogndal.

– Vi har fått hatt en meget fin uke i Benidorm der vi har fått jobbet tett og intensivt med flere aspekter. Vi har fortsatt med å terpe på vårt offensive spill, samtidig har vi brukt en del tid i løpet av uken på å jobbe inn våre defensive prinsipp, da vi ikke har brukt mye tid på dette hittil i oppkjøringen. Dette så vi resultater på allerede i kampen mot Sogndal, sier Bjarte Hovland.

Søndag spilte vi en fin kamp mot Sogndal som til slutt endte med en 3-1 seier til oss. Julie Hals satte to scoringer og Ane Berland én.

– Vi gjennomfører en god kamp mot et solid Sogndal-lag som viser hvorfor de har fått resultatene de har fått tidligere. Vi er fornøyd med vår førsteomgang da vi virkelig ser igjen vårt spill.  Igjen lar vi ikke noe påvirke oss til å endre oss i spillestil. Jentene står i det som skal være vår identitet kampen gjennom. Også kjekt å se at vi slipper Sogndal lite til og er solide defensivt. Som alltid er det også ting å jobbe med, både individuelt og kollektivt, men det er noe som trigger oss, sier Bjarte og fortsetter:

– Vi ønsker igjen å takke våre sponsorer som tillot at vi kunne reise på denne meget lærerike og viktige turen!