Vålerenga - Klepp 7-0

Deja vú for Ingrid Synnøve og resten av Klepp-laget... Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildebyrån

Sist oppdatert: 09. nov 2021 Skrevet av: kleppelite

Det raknet i gårsdagens match mot Vålerenga

Kampen og resultatet i går ble ikke som vi hadde sett for oss. Vi startet kampen bra med ro i laget og fine tendenser i det oppbyggende spillet. Dessverre mister vi  initiativet i kampen når vi slipper inn et straffemål i det tiende minuttet. Deretter tar Vålerenga mer over og får to kjappe mål rett etter hverandre. Hjemmelaget scorer ett til før pause og går i garderoben med en 4-0 ledelse.

I andre omgang styrer Vålerenga det meste og scorer tre nye mål. Klepp stilte med et ungt lag ettersom noen av spillere sliter med småskader. I startelleveren i går hadde Nick gjort fire bytter fra forrige kamp. Rutinerte Susanne Vistnes (betennelse i hæl/fot) og Nikola Orgill (hjernerystelse) måtte bli hjemme. Kaja Karlsen og Kristina Maksuti var på benken etter sykdomsperiode og belastningsskade. Dette ga muligheter for andre spillere til å få mer verdifull erfaring i Toppserien! Cecilie Mjelde fra akademi og Ingrid Synnøve Nødland fikk sin debut fra start i går. Sofie Bjørnsen og Julie Austdal fikk også sin første start for året.

Erin Greening, som har slitt med en kneskade, fikk endelig sin toppserie-debut i gårsdagens kamp mot Vålerenga. Veldig kjekt å se Miriam Byberg komme inn i slutten av kampen og få sine første minutter siden 2019!

Synne Jensen var i slaget i gårsdagens kamp og scoret fire av Vålerenga sine mål. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån

Cecilie Mjelde startet i kampen mot Vålerenga

Cecilie er en del av Klepp akademi, men har vært med A-laget siden årets oppkjøring. Hun fikk starte flere av treningskampene og har imponert med sine gode ferdigheter og fysikk. I serieåpningen mot Arna-Bjørnar fikk Cecilie sin toppserie-debut da hun kom inn i det 83 minutt. I går var hun i startelleveren når laget møtte et av Toppseriens beste lag. Cecilie sa dette etter kampen:

For å være heilt ærlig va eg veldig stressa, men gleda meg og veldig te å få sjansen te å få starta ein kamp for Klepp Elite! Eg har aldri spilt full back før så den posisjonen va litt uvant. Eg e vanligvis høgare i banen.

– Eg merka fort kor møye så kreves av deg når du spille mot topplagene i serien. De hadde høyt tempo fra starten av og holdt det gjennom kampen. Dette var langt i fra min beste prestasjon på banen, og eg e skuffa over meg selv. Men det va ein lærerik opplevelse. Eg merke atte eg fortsatt har ein lang vei å gå både på den mentale og fysiske delen av spillet for å komma te det nivå eg ønske å ver på.

Vi gleder oss veldig til å se den videre utviklingen til Cecilie, som spiller i Klepp, og alt hun kan bidra med i kommende sesong!

Cecilie  Mjelde startet kampen mot Vålerenga. Her er hun i aksjon mot Stabæk 2. serierunde! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Erin fikk en etterlengtet toppserie-debut

I treningskampen mot Amazon Grimstad før seriestart pådro Erin seg en mild kneskade. Hun har derfor ikke fått sin debut i toppserien før nå. Det var derfor et gledelig syn når hun entret banen i det 65. minutt i går og fikk sin etterlengtede toppserie-debut. Erin hadde dette og si om debuten og kampen:

– Selv om det ikke var det resultatet vi ønsket er jeg glad for og endelig ha fått noen minutter og for å få fortsette å jobbe med lagkameratene mine! Det er ikke helt ideelt å bli byttet inn i en 7-0 kamp, men jeg er fornøyd med å ha fått noen minutter på banen!

Vi gleder oss til å se Erin bidra mer utover sesongen!

Her debuterer Erin uoffisielt i klepp drakten mot Amazon Grimstad! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Kampfakta

Vålerenga – Klepp 7-0 (4-0)
Mål: 1-0 Dejana Stefanovic (str. 10), 2-0 Andrine Tomter (18), 3-0 Synne Jensen (19), 4-0 Amanda Andradottir (45+2), 5-0 Synne Jensen (48), 6-0 Synne Jensen (54), 7-0 Synne Jensen (56)

Dommer: Sarah Fatemeh Zangeneh (Nordstrand IF)
Gult kort: Rikke Marie Madsen (52)