Uavgjort i Tromsø

TIL 2020 - Klepp 1-1

Hege åpnet målkontoen mot TIL. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 04. apr 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Ett poeng med hjem

Det ble nok et uavgjort resultat i gårsdagens kamp. Første omgang var noe under pari fra vår del, hvor TIL hadde ballen mest og skapte de største sjansene. Oda og forsvaret vårt hadde mye å jobbe med og stod lenge godt i mot. På en av våre få visitter i hjemmelagets 16-meter, ble Sofie revet ned og tildelt straffe etter rundt 40 min spill. Hege satt ballen i mål og vi gikk noe overraskende opp i ledelsen. Dessverre gikk TIL rett i angrep og utlignet til 1-1 minuttet etter. I andre omgang viste vi etter hvert bedre tendenser og hadde vi omsatt en av våre sjanser i slutten kunne vi tatt med oss alle poengene hjem.

Det er fremdeles mye å jobbe med, men 2. omgangen i går viser at vi er på riktig vei. Keeper Oda, samt det unge stopperparet vårt Tiril og Mia skal ha mye av æren for at vi tok med oss 1 poeng hjem i bagasjen.

Nå skal det trenes godt frem mot Medkila-kampen på søndag.

Trener Owe etter kampen

– Vi sliter med struktur i første omgang. Vi justerer litt i pausen og får satt spillet utover i omgangen. Veldig nær å avgjøre i sluttminuttene, men greit med uavgjort kampen sett under ett.

Høydepunkter

Kampfakta

TIL 2020 – Klepp 1-1 (1-1)
Mål: 0-1 Hege Hansen (str. 43), 1-1 Vilde Bratland (44)

Dommer: Stine Margrete Jensen, Reine IL
Gult kort: Cecilie Mjelde, Klepp

Laget

Oda Maria Hove Bogstad – Maria Min Xiu Sørenes, Mia Fedøy, Tiril Espedal Flokketveit, Anette Snørteland Jensen – Ingrid Rame (Ine Tveit fra 71.), Ingrid Synnøve Nødland (Tilja Ellingsen fra 46.), Sofie Bjørnsen- Ingeborg Lye Skretting, Hege Hansen (Cecilie Mjelde fra 58.), Kaja Karlsen

Ikke benyttet: Ida Hetland Pedersen og Malin Måland

Øvrige resultater 3. runde

Amazon Grimstad – Medkila 3-0
Aafk Fortuna – Hønefoss 4-0
Åsane – KIL/Hemne 3-1
Øvrevoll Hosle – Grand Bodø 3-2

Neste kamp

Den utsatte seriekampen mot Medkila spilles søndag 10.04 kl. 1300 på Harstad stadion.