TV-kamp mot kanarifuglene

På NRK1 fra 16:45

Det ble et tøft oppgjør i LSK-hallen sist. På lørdag skal Klepp-jentene løfte seg sammen! Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett / Fotballkollektivet

Sist oppdatert: 09. sep 2020 Skrevet av: kleppelite

 

Til helgen spiller Klepp ny TV-kamp

På lørdag kommer NRK tilbake til Jæren for å sende en ny toppseriekamp direkte fra Klepp stadion. Denne gangen er det LSK Kvinner som er motstander og kampstart er kl. 17:00. NB! Legg merke til kamptidspunktet siden kampstart opprinnelig var kl. 15:00. Den sendes på NRK1, men kan som vanlig streames her.

Det er fortsatt en grense på 200 tilskuere og det er bare elektroniske billetter som gjelder. Så dersom bestemor eller bestefar har problemer med teknologien, hjelp dem gjerne! 🙂

Billetter til lørdagens kamp kan du skaffe deg her!

Husk 1 meters avstand!

Kampsponsorer mot LSK Kvinner er:

Har du ikke anledning til å komme på kampen? Støtt oss med heimesitter-billetten!
Alt du trenger å gjøre er å vippse 50 kr til 500628.

Trener Nick før hjemmekampen mot LSK Kvinner:

Vi må erkjenne at våre prestasjoner og resultater til nå i sesongen ikke har vært stabile nok eller som de kunne ha vært. Det gjør at vi akkurat nå ligger på en 6. plass på tabellen med 11 poeng.

Dette er definitivt ikke hvor noen av oss ønsket at vi skulle være etter 11 spilte kamper, men det er dette som er realiteten og den situasjonen vi er i. Nå må vi gjøre alt vi kan for å prestere bedre sammen, få gode resultater og dermed flere poeng i banken. Ingen unnskyldninger, bare handlinger!

For å se fremover, ønsker vi LSK Kvinner velkommen til Klepp stadion lørdag ettermiddag. Man kan ikke koble av når man møter et lag som LSK. Det krever stor konsentrasjon og knallhard jobbing hele kampen gjennom for å vinne sine individuelle kamper. Jeg kan forsikre dere om at hver spiller i grønt vil ha mottatt den meldingen og gi 100 % av seg selv på lørdag. Når vi gjør disse tingene bra, gir vi oss selv muligheten til å vise hvor bra vi kan være slik at styrkene våre kommer frem. Vi har talentet til å utfordre dem og vi vil ikke holde igjen i jakten på 3 poeng!

Til slutt vil jeg oppfordre alle som har mulighet til å komme til Klepp stadion på lørdag. Skap god stemning på tribunen og hjelp laget i riktig retning med din støtte!

Trener Nick Loftus. Foto: Fredrik Fornes

Sist møte

De to siste årene har Klepp-jentene reist hjem med full pott fra Lillestrøm. Da lagene møttes i juli ble det ingen ny triumf. De gule og svarte var hakket hvassere i begge boksene og vant 3-0. Målene ble scoret av Sophie Román Haug og Mimmi Löfwenius (2). På hjemmebane ønsker Klepp å gi kanarifuglene en hardere kamp om poengene! I fjor endte dette oppgjøret 1-1.

Resten av runden

RUNDE 12 | TOPPSERIEN
Arna-Bjørnar 2 - 1 Kolbotn
Avaldsnes 12. sep. 15:00 Vålerenga
Rosenborg 2 - 0 Røa Fotball Elite
Lyn 2 - 0 Sandviken
Klepp 2 - 3 LSK Kvinner