Tung dag på jobben i gårsdagens kamp

Lyn - Klepp 2-0

Klepp-familien kjemper videre! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 06. jun 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Tomhendt hjem til Jæren

Det ble ikke den kampen vi hadde sett for oss som ble spilt i går. Kampen åpnet på verst tenkelig vis med et baklengsmål etter drøye 2 minutter. Andre målet kom rett før pause hvor vi ikke klarte å ta ut i egen boks. Første omgang bar preg av manglende nøyaktighet og samhandling i presset. Etter pausepraten fikk vi se et litt bedre Klepp-lag, som beholdt mer ball og kom til noen få sjanser. Kampen var et steg ned fra de forrige matchene, men vi tar med oss læring fra gårsdagen og er klare for å jobbe hardt når vi nå går inn i en landslagspause.

Det er et gledelig syn at flere og flere spillere kommer tilbake fra skade. I går fikk vi se Ingrid Synnøve tilbake på banen etter en ankelskade. Hun var det eneste byttet på Klepp og kom inn i det 82 minutt.

Vi skal jobbe på videre og gleder oss allerede til revansj i neste seriekamp hjemme mot LSK Kvinner!

Tøff dag på jobben for Susanne og resten av laget! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Trener Nick snakket med Jærbladet etter kampen og hadde dette å si:

Dette var et slag i trynet. Vi møtte ikke opp i første omgang. Viljen var der, men vi var for passive i starten – og det tar jeg ansvaret for.

– Vi var mye bedre i andre, og så mer ut som oss selv. Dessverre ble kampen tapt i første, og vi klarte ikke å komme tilbake til tross for forsøkene våre. Spillerne skal ha for forsøket. Nå skal vi jobbe godt i landslagspausen og prøve å slå tilbake etter dette tapet. 6 av 9 poeng er ikke så ille, men vi føler vi lot en mulighet gå fra oss i dag.

Ingeborg Lye Skretting var heller ikke fornøyd etter gårsdagen:

– Vi fikk ikke helt til presset i starten av kampen, de spilte lett gjennom oss og vi ble løpende en del i mellom. Vi hadde noen greie tendenser i første omgang, men klarte ikke å holde ballen nok i laget til å skape det store. Det ble en tung første omgang.

– Vi løftet oss litt i andre omgang og skapte noen gode sjanser. Hadde vi fått inn et mål tidlig i andre omgang kunne kampen fort ha snudd. Ballen ville ikke inn og den siste del av kampen ble litt mer bakpå sånn som første omgang. 

– Vi tar med oss læring fra denne kampen og ser frem mot ny hjemmekamp mot LSK om to uker. 

Ingeborg Lye Skretting i aksjon mot Lyn! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Kampfakta

Lyn – Klepp 2-0 (2-0)
Mål: 1-0 Kristin Haugstad (2), 2-0 Joanna Bækkelund (38)

Dommer: Veronika Fjeldvær, Stadsbygd IL
Gult kort: Iselin Sandnes Olsen (45+)
Tilskuere: 50

Kleppslag

Kathrine Larsen – Nikola Orgill, Susanne Vistnes, Emma Braut Brunes – Ingeborg Lye Skretting, Marie Hella Andresen, Mille Aune, Marie-Yasmine Alidou d’Anjou, Helene Broch – Kaja Karlsen, Kristina Maksuti (Ingrid Synnøve Nødland fra 82.)

Ikke benyttet: Amalie Kolnes, Miriam Byberg, Julie Austdal, Heidi Byberg og Cecilie Mjelde

Høydepunkter

Neste kamp:

Kjøp billetter til neste hjemmekamp her!