Treningsprosjekt høst 2019

Bilde fra Klepp Elite Campen i mai.

Sist oppdatert: 15. jun 2023 Skrevet av: kleppelite

 

Klepp favikon   Klepp favikon

Treningsprosjekt i regi av Klepp Elite

Vi fortsetter med suksessen fra i fjor, treningsprosjekt for jenter i regi av Klepp Elite. Fredager gjennom sesongen 2018 samlet vi jenter fra hele regionen til trening i lag med instruktører tilknyttet Klepp Elite. Fjorårets NM gull i J19 var et bevis på at det jobbes godt i breddeklubbene i Rogaland. Trener Olli Harder uttalte følgende til Jærbladet etter seieren: «Laget består av spillere fra mange klubber, og de skal ha sin del av æren for dette. Vi ønsker å være Rogalands representant.». Klubbene i regionen må sammen jobbe hardt for å bidra til at jenter tar spranget opp til Toppserien. Klepp Elite tror at dette gjøres best dersom konkurransen er stor mellom lag i regionen og at spillere blir i sine respektive moderklubber lengst mulig.

Målet med prosjektet er å skape en felles arena hvor man kan inspirere til trening, utveksle erfaringer og skape gode relasjoner til klubbene rundt oss. Slik håper vi å bidra til utvikling av jentefotballen i Rogaland, samt øke interessen for kvinnefotballen i sin helhet.

Tilbudet gjelder for jenter født i 2005-2008 som har gode ferdigheter, positiv innstilling og stor treningsiver. Trenere og spillere tilknyttet Klepp Elite vil ha ansvar for øktene.

Antall plasser på programmet er begrenset. Det vil i høst være 16 plasser i gruppen 2007/2008 og 16 plasser i gruppen 2005/2006. Inntaket baserer seg på «første mann til mølla». Sandved IL stiller sin bane til disposisjon. Øktene vil vare i 1 time og 45 min, hvorav de første 30 minuttene er satt av til skadeforebyggende aktivitet.

Deltakerne i prosjektet vil få gratis adgang til Klepp Kvinner Elite sine hjemmekamper, samt være med i trekningen av en signert traktordrakt.

Påmelding sendes til:

Hege Hansen
hege.hansen@kleppil.no

Prosjektplan

Dag: Fredag
Tid: 15:15-17:00
Sted: Sandved kunstgress
Kostnad: 1500 kr
Søskenrabatt: 250,- reduksjon pr. søsken

Treningsplan høst 2019