Treningsprosjekt vår 2019

En kjekk gjeng som var med på treningsprosjektet i 2018.

Sist oppdatert: 15. jun 2023 Skrevet av: kleppelite

 

Klepp favikon  Klepp favikon

Treningsprosjekt for jenter i regi av Klepp Elite

Vi fortsetter med suksessen fra i fjor, treningsprosjekt i regi av Klepp Elite. Fredager gjennom sesongen 2018 samlet vi jenter i fra hele regionen til trening i lag med instruktører tilknyttet Klepp Elite. Årets NM gull i J19 var et bevis på at det jobbes godt i breddeklubbene i Rogaland. Trener Olli Harder uttalte følgende til Jærbladet etter seieren: «Laget består av spillere fra mange klubber, og de skal ha sin del av æren for dette. Vi ønsker å være Rogalands representant.». Klubbene i regionen må sammen jobbe hardt for å bidra til at jenter tar spranget opp i Toppserien. Klepp Elite tror at dette gjøres best dersom konkurransen er stor mellom lag i regionen og at spillere blir i sine respektive moderklubber lengst mulig.

Målet med prosjektet er å skape en felles arena hvor man kan inspirere til trening, utveksle erfaringer og skape gode relasjoner til klubbene rundt oss. Slik håper vi å bidra til utvikling av jentefotballen i Rogaland, samt øke interessen for kvinnefotballen i sin helhet.

Tilbudet gjelder for jenter født i 2005-2008 som har gode ferdigheter, positiv innstilling og stor treningsiver. Trenere og spillere tilknyttet Klepp Elite vil ha ansvar for øktene.

Antall plasser på programmet er begrenset. Det vil være 20 plasser i gruppen 2007/2008 og 30 plasser i gruppen 2005/2006. Inntaket baserer seg på en kombinasjon av «første mann til mølla» og etter anbefalinger fra trener/klubb. Sandved IL stiller sin bane til disposisjon. Øktene vil vare i 1 time og 45 min, hvorav de første 20 minuttene er satt av til skadeforebyggende aktivitet.

Deltakerne i prosjektet vil få gratis adgang til Klepp Kvinner Elite sine hjemmekamper, samt være med i trekningen av en signert traktordrakt.

Påmelding sendes til:
Nick Loftus
nick.loftus@kleppil.no

Prosjektplan

Dag: Fredag
Tid: 15:15-17:00
Sted: Sandved kunstgress
Utgifter: 1500 kr
Søskenrabatt: 250,- reduksjon pr. søsken