Tre signeringer i boks

Sist oppdatert: 05. jan 2024 Skrevet av: kleppelite

 

Martine Norheim, Julie Hals og Thea Årdal signerer ny kontrakt med Klepp Elite ut 2024. Jentene har valgt å sette navnet sitt på kontrakten som gjør dem til Klepp-spillere ut 2024. Vi i Klepp er svært glade for at de velger å fortsette med oss.

Vår solide forsvarsspiller Martine ser frem til et nytt år i grønt og sier:

— Jeg er veldig glad for å ha signert et år til med Klepp. Vi er en bra gjeng og det virker som alle er veldig motiverte og klare for ny sesong. Jeg gleder meg masse til 2024 sesongen, og håper på mange oppturer med jentene!

Bjarte Hovland er svært fornøyd med signeringen og sier følgende:
— Martine leverte et stabilt og godt nivå over hele fjorårssesongen og var svært ettertraktet av andre klubber. Da er det ekstra gledelig at hun velger å gi Klepp tilliten til å videreutvikle hennes potensial. Vi ser frem til enda et år med Martine!
Også Thea har valgt å bli med oss videre til neste sesong. Hun gleder seg til å få utvikle seg videre i klubben.
— Det er alltid kjekt å få bekreftelse, det blir en ny posisjon for meg. Jeg har troen på at Klepp kan være veldig positivt for min videre utvikling. Det virker som et godt opplegg for neste sesong. Motivasjonen min er på topp og jeg gleder meg til å spille med denne gode gjengen, sier Thea etter re-signeringen.
– Thea kom til oss før sesongen og har hatt en stigende og god utvikling dette året. Vi gleder oss til å se hva Thea kan bidra med til neste år, sier Bjarte.
Til slutt har også Julie signert en ny kontrakt med oss. Kantspilleren fikk gode minutter for KKE i fjorårets sesong, noe Bjarte påpeker:
— Vår kjappe kant fikk en del minutter og tillit i slutten av fjorårets sesong og vil fortsette utviklingen sin i Klepp til neste år. Vi gleder oss til nye raid og løp langs kanten.
Selv sier kantspilleren følgende:
—Jeg valgte å re-signere fordi jeg har troen på at denne gjengen kan klare opprykk, i tillegg har jeg blitt veldig glad i gruppen. Jeg tror også at 2.divisjon kan være en bra plass for min utvikling som spiller.
Sofie Hellestø Stangeland blir også med oss videre en stund, men signerer ikke kontrakt ettersom hun skal i forsvaret til sommeren.
— Sofie fikk store deler av høstsesongen ødelagt av skade, men viser godt igjen på målstatistikken til tross for dette. Vi gleder oss til å se Sofie dunke inn mål fra umulige vinkler nok et år, sier Bjarte om angrepsspilleren.