Klepp - Sandviken 3-2

Endelig kunne Klepp-jentene juble for 3 poeng igjen! Foto: Vebjørn Olsen / Jærbladet

Sist oppdatert: 04. okt 2020 Skrevet av: kleppelite

Etterlengtet seier

Klepp tar ledelsen allerede etter syv minutter når Elisabeth Terland på flott vis setter ballen i åpent mål fra langt hold etter en god pressjobb av Hege Hansen. Marie Hella Andresen dobler Klepps ledelse med det som muligens er årets angrep fra hjemmelaget. Marie setter opp Matilde Alsaker Rogde i bakrom. Matilde legger fint inn til Marie som har tatt det lange løpet opp i boksen fra sin midtbaneposisjon og setter ballen kontant i mål. Dermed går Klepp til pause med en 2-0-ledelse.

Sandviken kommer tilbake to ganger i andre omgang, men Klepp og Marthine Østenstad svarer med å heade et presist innlegg fra Susanne Vistnes i nettet to minutter på overtid. Jubelen står i taket på Klepp stadion når dommeren blåser av kampen og det blir klart at Klepp-jentene har sikret seg tre viktige poeng.

Det var også gledelig at debutant i startoppstillingen Ida Hetland Pedersen gjorde en god kamp i sin høyreback-posisjon, samt at Susanne Vistnes endelig var tilbake på banen etter lengre tids skadeavbrekk.

Ida spilte en solid kamp på høyrebacken mot Sandviken. Foto: Vebjørn Olsen / Jærbladet

Matchvinner Marthine Østenstad og trener Nick Loftus til Jærbladet etter kampslutt:

Det var sykt deilig. Vi trengte virkelig tre poeng i dag og det var godt å kunne bidra med et mål. Jeg scorer jo ikke så mye ellers. Jeg så på klokka da jeg ble skadet og tenkte bare at jeg måtte inn igjen. Nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det, sier en fornøyd matchvinner med ispose rundt ankelen.

Marthine ble matchvinner mot Sandviken. Her hjelpes hun av banen etter kampslutt. Foto: Vebjørn Olsen / Jærbladet

Jeg forventet denne reaksjonen i dag. Klepp skal være og er intensitet og hardt arbeid, noe vi viser i dag. Sandviken er et godt lag og vi viser karakter ved å vinne kampen etter et slag i trynet på 2-2, sier Lofthus.

Kampfakta

Klepp – Sandviken 3–2 (2–0)
Mål: 1–0 Elisabeth Terland (7), Marie Hella Andersen (37), Guro Bergsvand (75), Synne Vatshelle Raa (81), Marthine Østenstad (91)

Dommer: Henrikke Holm Nervik, Trygg/Lade SK
Gult kort: Nicole Stanton, Marie Hella Andersen
Tilskuere: 195

Klepps lag:

Adelaide Gay – Ida Hetland Pedersen (Susanne Vistnes fra 88.), Marthine Østenstad, Tuva Hansen, Anette Snørteland Jensen – Nicole Stanton, Marie Hella Andresen (Julie Austdal fra 73.) – Matilde Alsaker Rogde, Elisabeth Terland, Sofie Bjørnsen (Ingeborg Lye Skretting fra 88.) – Hege Hansen (Kaja Karlsen fra 65.)

Høydepunkter

Neste kamp er allerede på onsdag når Klepp tar i mot Vålerenga i første runde i NM

Billetter til cupkampen kan du kjøpe her.

De som har kjøpt sesongkort for 2020 har også fri inngang på cupkampen på onsdag.