Tollefsen-magi og tre poeng

Sist oppdatert: 21. apr 2024 Skrevet av: kleppelite

 

Søndag var det klart for sesongstart mot Stabæk 2 borte på Nadderud Stadion. I strålende solskinn viste laget frem god lagmoral og et fint samspill. Det ble en jevn kamp mot laget i blått og svart, med flere sjanser begge veier, men til slutt var det en magisk scoring fra Stine Tollefsen som avgjorde oppgjøret.

— Det var en kamp hvor vi kjempet godt sammen! Det var kjekt å få score første mål for sesongen, og ikke minst gøy at det blir avgjørende, sier målscoreren.

Trener Bjarte Hovland var også fornøyd med sesongens tre første poeng.

— Vi starter veldig godt med god kontroll de første 20-25 minuttene der vi kunne ha ledet med både ett og to mål. Deretter tar Stabæk mer over og vi blir reddet av en meget god Sofie Soleng i mål. Andreomgang starter med mye Stabæk og vi blir spilt lave. Vi klarer å heve oss og vi får gevinst i form av Stine Tollefsen sin gullfot. En god laginnsats mot et godt og ballsikkert Stabæk-lag, sier Bjarte Hovland.

Nå går turen hjemover med tre poeng i bagasjen, før laget skal ha en god treningsuke. Neste søndag venter Fana i sesongens første hjemmekamp! Kampen går klokken 15:00 på Klepp Stadion, og vi håper å se dere alle der!

Kampfakta

Stabæk 2 – Klepp 0–1 (0–0)
Mål: 0–1 Stine Tollefsen (76)

Laget

Sofie Soleng Løset – Malin Roos, Ida Hetland Pedersen, Thea Årdal (Mariell Rønquist Jørgensen fra 59) , Mai-Helen Nguyen Todnem – Julie Ovidia Hals (Gina Jøers fra 81), Stine Tollefsen, Nora Berland (Sarah Bamberg fra 81) , Ine Tveit, Ane Berland – Sarah Sinclair Ege.

Resultater første serierunde: 

Arendal – Amazon Grimstad 0-2

Start – Haugesund 4–0

Bryne – Nanset 4–0

Fana – Lyn 2 2–3

Stabæk 2 – Klepp 0–1