To sentrale brikker med videre

Sist oppdatert: 16. des 2023 Skrevet av: kleppelite

 

Ida Hetland Pedersen og Ine Tveit signerer ny kontrakt med Klepp Elite ut 2024. Ida og Ine har valgt å sette navnet sitt på kontrakten som gjør dem til Klepp-spiller ut 2024. Vi i Klepp er svært fornøyd med at de velger å fortsette med oss.

– Jeg har virkelig lyst til å være med å bidra til å kjempe om et opprykk igjen til 1. divisjon. Potensialet er der, ved at vi har utviklet oss enormt mye sammen de siste månedene. Jeg ser frem til sesongen 2024, sier Ida etter signeringen.

Sportssjef Bjarte Hovland er også meget godt fornøyd med signeringer og sier:

– Vi er henrykt over at vår kaptein har valgt å bli i Klepp i jakten på å rykke opp igjen. Ida har vært i Klepp siden 2019 og var dermed en viktig brikke å lande inn mot sesongen 2024. Har virkelig vist seg som leder i årets sesong og bærer kapteinsbindet med de samme verdier som klubben. Meget gledelige nyheter for alle som er glad i Klepp!

 

Klepp-jenta Ine blir også med oss videre neste sesong.

– Gleder meg veldig til ny sesong i traktor-drakta. Årets sesong ble ikke helt som håpet, men vi har en gruppe med mange unge, ivrige spillere med stor fremtid foran seg. Jeg gleder meg til å bygge videre på det vi har og kunne bidra med mitt i gruppen slik at vi i 2024 kan konkurrere om opprykk, sier Ine om forlengelsen.

Sportssjefen sier følgende:

– At en av våre viktigste kontinuitetsbærere har valgt å fortsette neste år er vi meget godt fornøyd med. Ine holder et meget høyt nivå både på og utenfor banen så jeg er meget glad for at hun ønsker å signere ny kontrakt med oss. Ekte klepp-jente!