Klepp - LSK Kvinner 2-3

Elisabeth Terland er i slaget for tiden og noterte seg for nok et scoring. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 13. sep 2020 Skrevet av: kleppelite

Tap i målrik TV-kamp

Klepp gikk på et nytt ettmålstap i gårsdagens TV-sendte toppseriekamp mot LSK Kvinner. Kanarifuglene tok en tidlig ledelse på Jæren. Klepp utlignet i det 34. minutt med en lekker scoring fra formspilleren Elisabeth Terland. Til pause var var lagene like langt. I andre omgang tok LSK nok en gang ledelsen, men traktorjentene responderte bra og kun et par minutter senere ble Klepp tildelt et straffespark etter en handssituasjon. Det ble sikkert satt i mål av Nicole Stanton og lagene var nok en gang like langt. Da LSK tok ledelsen for en tredje gang i kampen, klarte derimot ikke grønntrøyene å svare og oppgjøret endte 2-3.

Trener Nick til Jærbladet etter kampslutt:

Vi var litt uheldige i dag. Vi startet ikke så bra, men jobbet oss inn i kampen og spilte en god førsteomgang. Vi startet andre omgang bra, skapte sjanser og hadde god intensitet. Det tredje målet deres kom etter at vi satte oss selv i en vanskelig situasjon. Det er slike ting som hender. Prestasjonen var bra, det er positivt, men det er liten trøst nå. Det er viktig at vi tar med oss det positive, og ser på det som ikke var så bra. Vi skal være klar for Vålerenga om to uker, forsikrer trener Nick Loftus.

Neste helg er det internasjonal dato og dermed landslagspause i Toppserien.

Jeg liker ikke å ha pause etter et tap, men nå får vi muligheten til å trene godt og å få spillere tilbake fra skade, sier Loftus.

Kampfakta

Klepp – LSK Kvinner 2-3 (1-1)
Mål: 0-1 Andrea Wilmann (6), 1-1 Elisabeth Terland (34), 1-2 Emilie Haavi (49), 2-2 Nicole Stanton (str. 52), 2-3 Nora Eide Lie (69)

Dommer: Sarah Fatemeh Zangeneh, Nordstrand IF
Gult kort: Ingen