To lovende talenter med videre

Sist oppdatert: 16. des 2023 Skrevet av: kleppelite

 

Malin Roos og Sarah Sinclair Ege signerer ny kontrakt med Klepp Elite ut 2024. Malin og Sarah har valgt å sette navnet sitt på kontrakten som gjør dem til Klepp-spiller ut 2024. Vi i Klepp er svært glade for at de velger å fortsette med oss.

Malin ser frem til neste år og ny sesong, og sier følgende:

— Jeg synes det er veldig kjekt å få signere ett år til med Klepp. Vi er en veldig god gjeng. Jeg ser frem til nye utviklingsmuligheter i 2. divisjon og gleder meg masse til en ny spennende neste sesong. Så håper jeg at det forhåpentligvis blir et raskt opprykk!

Sportssjef Bjarte Hovland er fornøyd med signeringen:

— Malin er en meget spennende, læringsvillig og smart fotballspiller som vi er glad for er med videre. Hun tok gode steg offensivt i året som var og spilte med stor autoritet og offensivitet fra sin backposisjon, noe som vi håper å få se masse av i sesongen som kommer!

Vår potet Sarah har også valgt å forlenge kontrakten sin med oss.

— Jeg synes det er veldig stas å fortsette med denne klubben. Det er en utrolig kjekk gjeng å være en del av, sier Sarah.

— Sarah har i årets sesong måtte spille alt fra keeper til spiss og levert med glans i hver posisjon. Sarah er en ekte lagspiller som er et must i hvert lag. Har et deilig temperament og energi som smitter over på resten av gruppen som vi er veldig glad for at blir med videre, sier Bjarte.