Tidlig scoring holdt ikke til poeng

Sist oppdatert: 05. nov 2023 Skrevet av: kleppelite

Julie Hals satte inn en tidlig scoring for oss under et godt angrep og vi klarte å holde på ledelsen til pause. Ikke lenge etter pause utlignet Hønefoss og de fortsatte å score ett og to til. Helt på tampen fikk vi en utligning, men det var dessverre ikke nok til poeng.

Trener Ove Sele etter oppgjøret:

Målrik kamp akkurat som forrige borteoppgjør mot Hønefoss. Hønefoss tar forventet styringen på kampen ved å ha mye ball. De prøver å tre inn stikkere inn i mellomrom, ut på siden og crossere. De skaper noen farligheter, men vi ligger utrolig bra i lav defensiv struktur og sideflytter samt blokkerer det meste som kommer. Bakerst står Sarah som en levende vegg. Vi får til en vanvittig bra kontring og tar ledelsen 1–0 som vi tar med oss inn til pausen.

2.omgang er litt mer åpen med og de har nok litt mer ball, mens vi produserer farlige sjanser på overganger. Hønefoss redusere til 1-1, etterfulgt av 2–1 og 3–1 før vi reduserer til 3–2 som blir sluttresultatet. Tross tap er det utrolig mye bra å ta med seg. Spilleglede, fantastisk lagmoral og vi tørr å spille og beholde ballen i større grad. Vi kommer til gode muligheter som burde gitt oss flere mål, så er det fortsatt faser vi må bli bedre i. Laget har sentrale spillere ute med skader og valgte også å stille uten de amerikanske spillerne for å gi flere av våre «egne» muligheten. Ser derfor utrolig lyst på fremtiden, både kortsiktig ved å få til gode prestasjoner i gjenværende kamper, men ikke minst inn mot ny sesong hvor vi skal bygge videre på denne fantastiske gruppa som vi har.

Kampfakta

Hønefoss – Klepp – (0–1)
Mål: 0–1 Julie Ovidia Hals (15), 1–1 Kristin Sandstad Gumaer (51), 2–1 Ingrid Haug (82), 3–1 Kristin Sandstad Gumaer (90), 3–2 Cecilie Mjelde (94).

Dommer: Vilde Sølverud Larsen
Gult kort: Heidi Obstfelder Svang (Hønefoss), Ida Hetland Pedersen