Revansjesugne i møte med LSK

Kampstart kl. 15:00

Kaja er klar for å jakte en etterlengtet scoring i helgen! Foto: SJ-Photo

Sist oppdatert: 12. aug 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Tett kampprogram

På lørdag er det klart for tredje kamp på åtte dager. Det har dermed ikke vært en rolig start etter ferien! I går fikk vi en etterlengtet seier og avansement i cupen. Det ga en godfølelse som vi skal ta med oss inn i helgens oppgjør mot topplaget LSK. Det blir en utfordrende kamp hvor det er viktig for oss med disiplin og råskap for å gi østlendingene motstand. Vi reiser med en ung, men talentfull tropp, som skal gi jernet i hver duell.

Kampen kan ses på direktesport.no, link HER!

Kapteinens ord

Etter en sårt trengt og solid seier i onsdagens cupkamp er vi klare til å dra til Oslo og møte LSK. Vi har mange fine momenter i gårsdagens kamp, som vi skal ta med oss inn i den kommende kampen. Vi kommer til å ha en annen inngang til denne kampen enn sist oppgjør, og vi har en revansje til gode. 

– Vi er klar til en ny kamp mot LSK med ny energi. Vi skal være veldig disiplinerte defensitvt, stå sammen under hele kampen og samtidig være kyniske i våre omstillinger og sjanser for å ta med oss poeng hjem. Vi vet at det blir en utfordrende kamp, men vi er klare til å gi alt vi har!

Beste hilsen, Kathrine

Foto: Apriil

Sist møte

Forrige oppgjør var på Jæren og ble en tung affære for vår del. Kampen besto av et angrepsvillig og kreativt bortelag med en kaptein i storform. Det ble mange mål imot tidlig, som påvirket både energinivået og motivasjonen i resten av kampen. Kampen var nesten punktert før vi gikk inn til pause. Andre omgang var bedre fra vår side, men det holdt ikke mot et topplag som LSK. Laget fra Lillestrøm er en av topp fire som har et stort gap ned til resterende seks lag. De ligger på en fjerdeplass med lik poengsum som nabo, Vålerenga.

Siden forrige møte har de ikke gjort store endringer i troppen. Cecilie Fiskerstrand er klar og skal trolig vokte buret til de gulkledde på lørdag. Her kan du se andre overganger i Toppserien og 1. divisjon.

Resten av runden

RUNDE 10 | TOPPSERIEN
Arna-Bjørnar 3 - 4 LSK Kvinner
Lyn 1 - 2 Sandviken Toppfotball
Stabæk 2 - 5 Rosenborg
Vålerenga 3 - 0 Kolbotn
Klepp 7. aug. 16:00 Avaldsnes Toppfotball