Tap mot Hønefoss

Hønefoss - Klepp 3-2

Sofie scoret et flott mål mot Hønefoss. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 28. aug 2022 Skrevet av: kleppelite

Avsluttet grunnspillet med tap

Kampen mot Hønefoss startet bra da Susanne satte ballen i mål etter kun fem minutters spill. Dessverre ble gleden kortvarig da hjemmelaget utlignet syv minutter etterpå. Flere mål ble det ikke i første omgang.

Etter hvilen kjørte Sofie et soloraid fra midtbanen som hun avsluttet i mål fra 16 meter. En kjempekontring! Denne ledelsen skulle holde helt til det var ti minutter igjen på klokka. Da utlignet Hønefoss og fem minutter senere scoret de nok en gang. Vi klarte ikke å svare og dermed stakk hjemmelaget av med alle poengene.

Høydepunkter

[Video kommer]

Kampfakta

Hønefoss – Klepp 3-2 (1-1)
Mål: 0-1 Susanne Vistnes (5), 1-1 Oda Lillegård (12), 1-2 Sofie Bjørnsen (54), 2-2 Stina Næss Berge (80), 3-2 Silje Nyhagen (85)

Dommer: Maliha Ahmady, Mjøndalen IF
Gult kort: Anette Snørteland Jensen, Ingeborg Lye Skretting, Klepp og Synne Hamborg, Hønefoss

Laget

Ida Lillian Jensen Mellem – Mia Fedøy, Susanne Vistnes, Tiril Espedal Flokketveit, Anette Snørteland Jensen – Maria Min Xiu Sørenes (Cecilie Mjelde fra 80.), Ingrid Synnøve Nødland (Helle Marie Sandved-Klungtvedt fra 88.), Sofie Bjørnsen, Ingrid Rame (Ine Tveit fra 86.) – Ingeborg Lye Skretting, Vilde Bakke-Andersen

Helene Broch fikk en kjenning på oppvarmingen og startet ikke kampen, som først annonsert.

2. Åsane (39p)

Disse to lagene rykker nå opp til Toppserie-sluttspillet.
For å beholde plassen i Toppserien må lagene unngå å bli bunn to.