Tap i LSK-hallen

LSK Kvinner - Klepp 3-0

Matilde og resten av Klepp-jentene kjempet godt, men i dag holdt det dessverre ikke mot et godt LSK-lag. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Fotballkollektivet

Sist oppdatert: 26. jul 2020 Skrevet av: kleppelite

 

Seiersrekke brutt

Etter to seire på rad i LSK-hallen de siste to årene, ble det dessverre ingen ny triumf i søndagens kamp mot kanarifuglene. I dag var de gule og svarte hakket hvassere i begge bokser og vinner 3-0.

Bekymret trener?

Etter to tap på rad lurer lokalavisen Jærbladet på om Klepp-trener Nick Loftus er bekymret. Dette er hva han svarer avisen:

– Nei, jeg er ikke bekymret i det hele tatt. Å tape borte for LSK, var ikke det vi ønsket, men det er ikke et resultat som definerer sesongen. LSK er et godt lag, noe de viste i dag. Vi hadde muligheten til å ta ledelsen og å utligne, og da kunne det blitt en annen kamp. Det gjorde vi ikke, og de utnyttet det, slik alle lag kan i Toppserien, spesielt på hjemmebane. Vi er skuffet nå, men solen kommer til å skinne igjen, og det viktigste er å komme seg tilbake på jobb og forberede seg til neste kamp.

Nå er det viktig at laget står sammen og gjør en god jobb inn mot neste kamp. Foto: Alexander Larsen / Aftenbladet

Kampfakta

LSK Kvinner – Klepp 3–0 (2-0)
Mål: 1–0 Sophie Román Haug (18), 2–0 Mimmi Löfwenius (40), 3–0 Mimmi Löfwenius (51)

Dommer: Veronika Fjeldvær, Stadsbygd IL
Gult kort: ingen
Tilskuere: 200

Klepps lag

Adelaide Gay – Aleksandra Sikora, Marthine Østenstad, Tuva Hansen, Anette Snørteland Jensen – Nicole Stanton, Marie Hella Andresen (Mille Aune fra 79.) – Matilde Alsaker Rogde, Elisabeth Terland, Sofie Bjørnsen – Isabella Hayes (Ingeborg Lye Skretting fra 62.)

Høydepunkter

Neste kamp

Søndag 2. august, kl. 1300
Rosenborg – Klepp
Koteng Arena