Sunniva klar for Klepp Akademi

XX. Sunniva Hjertvik

Sist oppdatert: 02. des 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Figgjo-jenta Sunniva Hjertvik er nå klar for å ta fart på større utfordringer hos oss i Klepp Akademi. 14-åringen har Figgjo som moderklubb, men dette året slo laget seg sammen med Bogafjell. Der har hun vært en del av en herlig og dyktig spillergruppe på J08-kullet (som ble kretsmestere i år) og i tillegg har hun spilt en del med guttelaget.

Her med det lovende J14-kullet hos Bogafjell. Foto: Bogafjell IL

Sunni har vært en kjent skikkelse på Klepp Stadion i år der hun jevnlig har vært med og hospitert med Akademi og samtidig vært en del av Greens-prosjektet. Det har vært spennende å følge med på utviklingen denne sesongen, til tross for en del skadeutfordringer.

Sunniva er en av de mange dyktige og ivrige spillerne vi har på Greens-prosjektet. Foto: Klepp IL

Vi vil beskrive henne som en positiv og energisk ledertype på banen. Som midtstopper er hun flink til å kommunisere med medspillerne rundt og foran seg samtidig som hun er rask, tøff og duellsterk når hun må i aksjon selv i forsvarsspillet. Med ball så har hun en solid pasningsfot og gjør fremskritt hele tiden med blikk, valg og forståelsen sin. Utenfor banen er vi trygge på at vi får inn en skikkelig kulturspiller, som går foran som et meget godt eksempel i treningshverdagen og som vil spre masse positivitet rundt seg.

I august fikk Sunniva være med å representere Norges J14-landslag, attpåtil som kaptein. Laget slo både Kroatia og Slovakia 3-1.

Med kapteinsbindet for J14 i kamp mot Kroatia. Foto: Karin Larsen/ NFF

Det sendes en stor takk til Figgjo, Bogafjell og NFF Rogaland for god fotballhverdag for Sunniva.
Vi gleder oss enormt til å få bidra enda sterkere på utviklingen din og ser frem til å se deg i aksjon i traktortrøya i 2023.

Utrolig hvor godt fargen kledde. Foto: Klepp IL

«Hjertevig» velkommen til oss! 💚