AaFK Fortuna - Klepp 6-1

Dette bilde er fra forrige gang lagene møttes. Foto: Kristian Moe / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 23. okt 2022 Skrevet av: kleppelite

Avgjørelsen blir på hjemmebane

De forrige oppgjørene mot AaFK Fortuna har vært av den målrike sorten og gårsdagens kamp skulle ikke bli noe unntak. Dessverre for vår del ble flesteparten av målene scoret av hjemmelaget.

Etter en god åpning på kampen hvor vi skapte flere store sjanser, var det AaFK Fortuna som tok ledelsen og den stod seg til pause. I andre omgang startet vi med å produsere nok en stor sjanse, men etter hvert var det hjemmelaget som tok over initiativet i kampen. De var best på dødballer og straffet oss hardt på kontringer. I løpet av omgangen måtte Maria plukke ut hele fem baller fra nettmaskene. Hege scoret trøstemålet vårt etter et godt slått frispark fra Ida.

Nå er det en runde igjen av årets sesong, hvor alt skal avgjøres. Ståa er slik at vi sikrer plassen vår om vi tar poeng hjemme mot Grand Bodø. Skulle vi tape og Amazon Grimstad vinne sin kamp, rykker vi ned. Derfor trenger vi all den støtten vi kan få i årets siste og viktigste kamp søndag 30. oktober kl. 1300 på Klepp stadion!

Kjøp billetter til kampen her.

Høydepunkter

[Video kommer]

Kampfakta

AaFK Fortuna – Klepp 6-1 (1-0)
Mål: 1-0 Karna Solskjær (31), 2-0 Caylon McMillan (59), 3-0 Guro Hammer Røn (64), 4-0 Natalie Nilsen (67), 4-1 Hege Hansen (71), 5-1 Selvmål (85), 6-1 Lise Janbu Eide (86)

Dommer: Kristoffer Nevstad, Aksla IL
Gult kort: Caylon McMillan og Natalie Nilsen, AaFK Fortuna