Spennende spiller på plass

Sist oppdatert: 13. jul 2024 Skrevet av: kleppelite

 

Det er en glede å kunne presentere vår nyeste signering! Emma Milne har signert med oss, og er klar til vi starter opp sesongen igjen. Forsvarsspilleren kommer til oss fra Viking.

– Jeg ser etter en ny utfordring og ønsker å utvikle meg videre i Klepp. Jeg ønsker å teste 2. divisjon hos Klepp med et godt miljø. Etter gode samtaler med både Klepp- og Viking-trener, hørtes det ut som Klepp kan blir et bra neste skritt for meg. Jeg gleder meg til å komme i gang etter sommeren, sier Emma om signeringen.

Trener, Bjarte Hovland, er også fornøyd med den nyeste tilføringen i troppen. Han sier følgende:

– Vi er veldig glade for å kunne presentere Emma som Klepp-spiller. Vi har fått et meget godt inntrykk av henne både som spiller og person de siste ukene før vi tok ferie. Emma er en dyktig ballspiller som kan bruke både høyre- og venstrebenet, og som vil passe godt inn i vår måte å spille fotball på. Vi gleder oss til å utvikle henne videre i Klepp.
Dette er også en spennende overgang på bakgrunn av det nye gode forholdet mellom Klepp og Viking. Klubbene har gode samtaler sammen med et mål om å utvikle best mulige spillere for regionen. Da er det viktig med god relasjon mellom klubbene og ikke minst ha spilleren i sentrum når vi prater sammen.