Sliteseier ga full pott etter to serierunder

Klepp - Stabæk 1-0

Deilig følelse når vår nummer 7 Kristina Maksuti stanger inn 1-0! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 09. nov 2021 Skrevet av: kleppelite

Nervepirrende kamp endte i 1-0 seier

Vi har fått en en flott start på sesongen med to seirer av to mulige. Vi  slet i starten av kampen mot Stabæk som skapte en del store sjanser mot oss, blant annet en skummel heading i tverrligger av Melissa Bjånesøy. Vi kom mer med i kampen siste halvdel av første omgang. Vi ble mer samkjørte i presset og kom til noen gode sjanser. Det var nære både en og to ganger. Først med Hella i et gjennombrudd alene med keeper i tillegg til en bra sjanse av Ingeborg etter frispark variant.

Pausepraten ble en nyttig vitamin-innsprøytning for Klepp-jentene. Laget var med fra starten og det ble en mer jevnspilt andre omgang, kanskje med et lite overtak til oss. Selv om kampen inneholdt store sjanser var det lite målfeiringer. Men i det 74 minutt slår Emma et nydelig innlegg fra høyre som treffer pannebrasken til spisskjempen vår Maksuti. Ballen føk kontant i nettet. Det blir hennes første toppseriescoring  i kleppdrakten! Stående som eneste målscorer blir hun dagens matchvinner.

Matchvinner Kristina Maksuti hadde dette og si etter kampen:

– Jeg er veldig fornøyd med å ha bidratt til våre tre poeng i dag og for å ha fått mitt første mål. Det var en hardt tilkjempa seier i dag og jeg er stolt over hele laget! Det var viktig å få to av to seiere på hjemmebane og starte sesongen riktig!

Sånn ser det ut når man åpner målkontoen! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Klepps beste spiller i kampen mot Stabæk

Emma Braut Brunes har virkelig levert sakene både i oppkjøringen og i de to første seriekampene. I dag spilte hun nok en god kamp og er en bauta bak i forsvaret. Hun blir fortjent kåret til Klepps beste spiller i dag! Det var en blid Emma vi pratet med etter kampen:

– Jeg synes vi kommer litt sent i gang og Stabæk er det beste laget de første 20 min. Men etter hvert så kommer vi mer og mer inn i kampen og skaper en del sjanser. Dette var en skikkelig sliteseier der vi hadde marginene på vår side.

– For min egen del syns jeg at jeg gjør en god kamp og det var gøy å få en assist som ble bra satt av Kristina.

Dagens kleppspiller! Foto: privat