Siste hjemmekamp før landslagspausen

Rosenborg kommer på besøk til Klepp Stadion

Klepp i aksjon mot RBK tidligere i sesongen. Foto: SJ Photos

Sist oppdatert: 15. okt 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Etter en nedtur mot Kolbotn i siste kamp er det et revansjesugent Klepp som tar imot Rosenborg Kvinner lørdag 16. oktober kl. 15:00. Dette er en kamp Klepp er nødt til å vinne og vi lover full innsats for alle de fremmøtte på stadion i morgen.

Rosenborg jakter i Sandviken i kampen om gullet og har levert bunnsolide prestasjoner gjennom sesongen. I det tidligere oppgjøret denne sesongen vant Rosenborg knepent 2-1 og dessverre var ikke drømmemålet til Helene Broch nok til å sørge for at det ble med poeng hjem til Jæren.

Billettene kjøpes via ticketco og de finner du her! 

 

Klepp i aksjon mot RBK tidligere i sesongen. Foto: SJ Photos

Kapteinens ord

Det er kun tre kamper igjen av sesongen. Tre kamper mot tre topplag, og vi står i en ekstremt vanskelig situasjon. Vi legger ikke skjul på at det skal en del til for at ting snur vår vei. Vi har dog tenkt å gå til denne kampen med masse mot. Vi skal ha det beste ut av de siste kampene, og vi har tenkt oss å angripe situasjonen.

Jeg regner med at det blir en tøff kamp mot Rosenborg, som har hatt et par gode og målrike kamper i det siste. Likevel spilte vi en tett og god kamp mot Rosenborg sist vi møtte dem, og jeg håper at vi igjen kan skape slike problemer for dem.

Vi står i en situasjon hvor mange ikke forventer noe av oss. Til tross for dette, graver vi oss ikke ned, men møter heller opp til kampen med en tro på poeng, mål og fightervilje. Vi vil ut å vise at vi spiller for klubben og hverandre, og vi skal holde fast i gleden av å spille fotball. Vi skal vise en lagprestasjon, hvor vi etterpå kan se hverandre i øynene og være stolte av innsatsen vår. Vi er klar til å kjempe for viktige poeng! – Kathrine Larsen

Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Trenerens ord

Velkommen til ny kamp. Det ble dessverre tap i sist kamp mot Kolbotn hvor vi leverer bortimot årsbeste første 60 minutter. Dessverre får gjestene 2 mål «ut av ingenting», noe som kanskje er symptomatisk for situasjonen vi er i. Det har derimot vært god fremgang gjennom hele høsten og treningene denne uken har vært veldig bra. Sammen er vi klar til å krumme nakken og gyve løs på et gulljagende Rosenborg og håper dere kan være med å støtte opp om det. De erfaringene som alle våre unge spillere har gjort seg denne sesongen begynner etter hvert å materialisere seg i å kunne takle utfordringene bedre, nettopp fordi de har vært gjennom det. Kan det kombineres med en sult på å vinne en kamp igjen så håper og tror jeg på en god opplevelse i dag. Heia Klepp! – Owe Salvesen

Foto: Apriil

Resten av runden

RUNDE 16 | TOPPSERIEN