Siste hjemmekamp før ferien!

Kampstart kl. 15:00

Vi håper på jubelscener som dette på søndag også! Foto: SJ Photos

Sist oppdatert: 02. jul 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Bergenserne kommer med selvtillit

På søndag spiller vi siste hjemmekamp før sommerferien. Kampregimet er hardt om dagen og spillerne skal på søndag spille sin fjerde kamp på under 13 dager. Sandviken har hatt en solid sesong så langt og kjemper i toppen med Vålerenga, Rosenborg og Lillestrøm. Sistnevnte slo de hele 4-1 i forrige serierunde! De kommer derfor trolig til Jæren med en del selvtillit. Klepp-damene vil nok også være mer selvsikre etter en sterk bortekamp mot Rosenborg forrige runde, tross tap.

Det blir et gjensyn med flere gamle kjenninger ettersom at Sandviken ikke bare kommer med én tidligere Klepp-spiller, men fire! Tuva Hansen, Elisabeth Terland og Marthine Østenstad blir å se i søndagens kamp, bare i feil drakt 😉 Oda Marie Hove Bogstad er skadet og må dessverre se kampen fra tribunen.

Vi håper å se mange supportere på stadion på søndag. Det blir et stort utvalg av pizza-varianter i kiosken ettersom at det er Pizzabakeren som er kampsponsor! Ta med hele familien til et spennende oppgjør!

Billetter til søndagens kamp kl. 15, kan du kjøpe her!

Kampsponsor mot Sandviken er Pizzabakeren Klepp

Trenerens ord

Kampene kommer tett i tett og vi har kort tid til preparasjon før Sandviken nå på søndag!

– God innsats fra jentene onsdags kveld, noen tilpasninger på formasjonen og spillerne for den kampen. Vi gav det et godt forsøk og jobbet for det meste bra sammen defensivt. Mye positivt å ta med oss fra vår side, men vi ser ikke på det som OK å tape kamper eller å bare akseptere at sånn er det. Vi er skuffet over og ikke ha tatt poeng etter å ha kommet tilbake med 1-1 ved en vakker scoring fra Brochy. Jeg er sikker på at det ville vært en av kandidatene til rundens mål dersom kameraarbeidet var bedre.

– Uansett, videre til søndag hvor vi er tilbake på hjemmebane og får en ny mulighet til å få oss på riktig kurs etter en rekke vanskelig kamper! Vi har tatt noen steg fremover den siste kampen og det er viktig at vi fortsetter å gjøre nettopp det. Vi må være villige til å gjøre det lille ekstra for hverandre på banen.

– Håper å se og høre mange av dere heie oss frem fra tribunen!

Beste hilsen, Nick

Foto: Apriil

Sandviken

Trener Alexander Straus er tilbake i Sandviken etter to år som trener for aldersbestemte landslag. Etter comebacket i januar har han virkelig utnyttet overgangsvinduet. Store profiler har valgt å gå til Bergens-laget kommende sesong, blant annet Marit Bratberg Lund, Vilde Bøe Risa (forlatt klubben igjen), Cecilie Redisch Kvamme og selvfølgelig de tidligere  Klepp-spillere Tuva Hansen, Elisabeth Terland og Marthine Østenstad. Det er en stall som har store forventinger. I sesongen til nå har prestasjonene vært gode. De har vunnet fem av seks kamper og en uavgjort og foreløpig tredjeplass på tabellen. De knuste LSK Kvinner forrige serierunde hele 4-1 og viser at de er et lag å regne med i toppen.

Overganger

Inn: Marthine Østenstad (Klepp), Rakel Engesvik (Rosenborg, lån gjort permanent), Nora Myklebust Ferstad (AaFK Fortuna), Elisabeth Terland (Klepp), Tuva Hansen (Klepp), Marit Bratberg Lund (Kolbotn), Signe Gaupset (Molde), Vilde Bøe Risa (Kopparbergs/Göteborg), Teagan Micah (Melbourne City), Ragnhild Eikeland Skage (Bønes IL), Cecilie Redisch Kvamme (West Ham United FC),

Ut: Nora Gjøen-Gjøsæter (ukjent), Anna Lan Lysebo (studier), Marte Bjelde Hjelmhaug (Arna-Bjørnar), Madeleine Veivåg (Arna-Bjørnar), Marina Heggernes Jensen (Amazon Grimstad), Synne Vatshelle Raa (Fløya), Vilde Bøe Risa (ukjent)

RUNDE 7 | TOPPSERIEN
Arna-Bjørnar 3 - 0 Avaldsnes Toppfotball
LSK Kvinner 4 - 0 Stabæk
Lyn 3. juli 15:00 Kolbotn
Klepp 1 - 3 Sandviken Toppfotball
Vålerenga 1 - 2 Rosenborg


Vi håper å se akkurat deg på kamp!