Siste bortekamp for sesongen

Kampstart kl. 14:00

Sist oppdatert: 03. nov 2023 Skrevet av: kleppelite

 

Søndag er det duket for sesongens siste bortekamp. Vi reiser østover og skal møte Hønefoss på Aka Arena. Dersom du tilbringer helgen i Oslo, er det ikke lenger enn en time å kjøre til Hønefoss. Hvis ikke kan dere også se kampen på TV2 Play her.

Trener Ove Sele før oppgjøret:

Etter en landslagspause, er det endelig serierunde igjen og vi tar turen til Hønefoss. Etter en kraftig nedtur forrige serierunde og nedrykk ble et faktum, ønsker vi uansett å avslutte sesongen på best mulig måte i de gjenværende kampene, og vi har fortsatt mål og mulighet å ta igjen Grei. Samtidig gir det oss også muligheten å tenke inn mot 2024 samt gi flere spilletid i de siste kampene. Hønefoss er solide på hjemmebane, besitter gode offensive kvaliteter og er favoritter mot oss. Vi reiser til Hønefoss med angrepsvilje og tro på gode prestasjoner, og skal sloss om 3 poeng. Jeg håper å se en gjeng som vil jobbe sokkene av seg, som slipper seg løs og at vi får til spillet vårt og gjerne har litt marginer med oss.

Forrige møte: 

Forrige oppgjør mot Hønefoss endte med en 3-2 seier til østlandslaget. Mia Fedøy scoret ett og Hønefoss scoret et selvmål i tillegg til sine tre egne.

Slik spilles tredje runde i sluttspillet:

Lørdag:

Kl. 1245: Fyllingsdalen – Grei

Søndag:

Kl. 1300: KIL/Hemne — Grand Bodø
Kl. 1400: Hønefoss BK — Klepp