Klepp - Medkila 4-0

Glad gjeng etter kampslutt.

Sist oppdatert: 01. aug 2022 Skrevet av: kleppelite

Pangstart på høstsesongen

Det ble en drømmeåpning på gårsdagens kamp mot Medkila da vi allerede etter ti minutter hadde satt ballen tre ganger i nettet bak gjestenes keeper. Ingrid Synnøve var virkelig påskrudd fra start da hun banket ballen i stolpen etter fire minutter. På den påfølgende corneren blir først ballen reddet på strek før den slås inn igjen, i feltet er Ingrid Synnøve på plass og setter ballen i mål fra fem meters hold. Et par minutter senere dobler Hege ledelsen etter et fint gjennomspill fra Sofie. Angrepet etterpå øker spissmakker Kaja ledelsen til 3-0, som også var pauseresultatet. I andre omgang setter Hege sitt andre for dagen og flere mål ble det ikke.

I etterkant av helgens runde ble Susanne, Ingrid Synnøve og Hege tatt ut på rundens lag.

Høydepunkter

Kampfakta

Klepp – Medkila 4-0 (3-0)
Mål: 1-0 Ingrid Synnøve Nødland (5), 2-0 Hege Hansen (8), 3-0 Kaja Karlsen (10), 4-0 Hege Hansen (54)

Dommer: Victoria Nilsen, Gruben IL
Gult kort: Kim Dolstra, Medkila