Seier i siste hjemmekamp før ferien

Klepp - Amazon Grimstad 3-1

Sist oppdatert: 13. jun 2022 Skrevet av: kleppelite

Tre deilige hjemmepoeng

Det ble en fin dag på stadion i går med seier i siste hjemmekamp før ferien. Kampen startet med at Amazon hadde mest ball, men det var vi som scoret målene i første omgang. Først satte Kaja inn en kjempescoring fra 17 meter. Ingeborg vinner våkent et utspill fra keeper og utfordrer Amazon i ubalanse. Hun finner Kaja som vipper ballen opp og fyrer ballen utagbart i krysset. Minuttet etterpå tar Oda et langt utspark som Hege stusser videre til Anette i bakrom. Anette kommer helt fri og gjør ingen feil alene med keeper. Toppscoreren vår setter ballen kaldt og kontant i mål. To effektive minutter gjorde at vi gikk til pause med 2-0. Det tredje målet vårt kom etter en godt slått corner fra Helene. Ingrid Synnøve var sterkest i lufta og styrer ballen inn med hodet. Amazon fikk en redusering på straffe og kampen endte 3-1.

Nå venter en ny kamp allerede på onsdag når vi skal til Karmøy for å bryne oss på Avaldsnes i 3. runde i cupen. Kampstart er kl. 1800, og vi håper at mange Klepp-tilhengere blir med oss over fjorden!

Høydepunkter

Beklageligvis fikk ikke kameramannen med seg 2-0 scoringen vår.

Kampfakta

Klepp – Amazon Grimstad 3-1 (2-0)
Mål: 1-0 Kaja Karlsen (25), 2-0 Anette Snørteland Jensen (26), 3-0 Ingrid Synnøve Nødland (54), 3-1 Marina Jensen (str. 72)

Dommer: Mariell Hatlelid Naustdal, Skodje IL
Gult kort: Susanne Vistnes, Klepp, Mia Fedøy, Klepp og Idun Kydland, Amazon Grimstad