Amazon Grimstad - Klepp 2-4

Glad gjeng etter kampslutt! Foto: Ove Sele

Sist oppdatert: 23. apr 2022 Skrevet av: kleppelite

Solid seier på bortebane

Amazon startet kampen best og tok en tidlig ledelse da de scoret på en flott volley etter seks minutters spill. Litt senere skulle det vise seg at Helene sine frispark bød på trøbbel for hjemmelaget og Mia stanget inn utligningen etter 18 minutters spill. Nok en gang noterte Anette seg i målprotokollen da hun kaldt satt inn ledelsen alene med keeper etter et flott gjennomspill fra Kaja etter 34 minutter. Sørlendingene utlignet like etterpå, og lagene gikk dermed til pause med 2-2.

Etter 58 minutter tok Sofie saken i egne føtter da hun selv vant ballen, satte fart fremover og skøyt ballen i mål fra langt hold. Kampen så ut til å ebbe ut med en ettmålsseier, men Vilde ville det annerledes. Hun fyrte av et skudd fra langt hold på overtid og satte spikeren i kista med vårt fjerde mål for dagen.

Dette var alt i alt en solid gjennomføring på bortebane og vi tar med oss alle poengene hjem fra det glade Sørland.

Kampfakta

Amazon Grimstad – Klepp 2-4 (2-2)
Mål: 0-1 Idun Kydland (6), 1-1 Mia Fedøy (18), 1-2 Anette Snørteland Jensen (34), 2-2 Julie Lossius (35), 2-3 Sofie Bjørnsen (58), 2-4 Vilde Bakke-Andersen (90+2)

Dommer: Marit Skurdal
Gult kort: Ingrid Bergland, Amazon Grimstad