Scoret sitt første og sikret viktige poeng

Viktoria Sørensen fikk sin første scoring i Klepp-drakta.

Sist oppdatert: 15. sep 2024 Skrevet av: kleppelite

 

Lørdag var det klart for nytt hjemmeoppgjør og kamp om tre poeng. Etter kvarteret spilt kunne Viktoria Sørensen sette sin første scoring i Klepp-drakt. Til tross for mange godt produserte sjanser, ble det med den ene scoringen. Amazon Grimstad klarte heller ikke sette ballen i nettmaskene, og dermed sikret vi viktige poeng i sluttfasen av serien.

– Deilig revansj og sliteseier mot Amazon! Det ble ikke en særlig vakker kamp i dag, men vi tar me oss det viktigste, nemlig 3 poeng og fortsatt ubeseiret på eget gress denne sesongen. Vi retter nå fokus inn mot en meget tøff bortekamp i Bergen neste uke. Der skal vi være meget godt forberedt og prøve å hente hjem tre nye poeng! Takk til alle som så på i dag, sier trener Bjarte Hovland.

Dette hadde målscoreren å si om oppgjøret å sin første scoring:

En viktig kamp. Vi har god kontroll på Amazon og skaper mye. Vi lykkes med det høye presset spesielt i første omgang. Senere i kampen blir det veldig rotete med mye nesten-pasninger som havner i brudd og overganger til Amazon. Amazon skaper også noen farlige situasjoner i overgangene de får. Alt i alt en viktig kamp, der vi ta tre viktige poeng.

Målet kommer fra et fint skudd fra Ine som havner i tverrliggeren. Jeg er på returen og klarer å få kontroll på ballen før jeg setter den i mål. Ikke et veldig fint mål, men et viktig mål der jeg er på rett sted til rett tid.

Kampfakta

Klepp – Amazon Grimstad 1–0 (1–0)
Mål: 1–0 Viktoria Sørensen (15.)

Gult kort: Mari Johanne Flatø Golmen (Amazon), Lise Thomassen Farstad (Amazon)

Dommer: Therese Figved

Laget

Sofie Soleng Løset – Malin Roos (Emma Victoria Milne fra 58.), Sunniva Hjertvik, Ida Hetland Pedersen, Sigrid Solli Aase – Nora Berland (Eira Svela Moen fra 74.), Stine Tollefsen, Hedda Helle Skadal – Mai-Helen Todnem (Ane Berland fra 46.), Ine Tveit, Viktoria Sørensen (Sarah Sinclair Ege fra 90.).

Innbyttere: Gøril Espedal Simonsen, Thea Årdal, Mariell Rønquist Jørgensen, Eira Svela Moen

Resultater femtende serierunde: 

Klepp – Amazon Grimstad 1–0

Arendal– Haugesund 0–1

Lyn 2 – Fana 4–0

Start – Bryne 2–1