Rogalandsderby på Karmøy

Kampstart kl. 15:00

Marie Hella Andresen og Klepp-damene skal gjøre alt for å ta med seg poeng på lørdag! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 08. jul 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Står om viktige poeng til helgen

Vi reiser til Karmøy på lørdag for å spille mot fylkesrival, Avaldsnes. Det blir et viktig oppgjør ettersom begge lag har slitt med å hente inn poeng de siste kampene. Avaldsnes ligger på siste plass på tabellen med tre poeng og er giret på å vinne til helgen!

Klepp har heller ikke fått ønskede resultater de siste kampene og har ikke tatt poeng på fem serierunder. Det er dermed to lag som virkelig kommer til å gi alt for å ta med seg poeng i helgens oppgjør! Det blir en krigekamp med «all in» mentalitet og et oppgjør som blir spennende å få med seg!

Kampen streames på direktesport, kan ses her!

Trenerens ord

– De siste ukene har vært utfordrende i form av belastning og resultat så det er positivt å ha en ekstra dag eller to til å hvile på før denne kampen. I tillegg til å tilbringe kvalitetstid på treningsfeltet denne uken og bygge oss opp igjen!

– Andre omgang mot Sandviken ga oss et utgangspunkt for videre jobbing. Jeg synes responsen til spillerne fra pausepraten var fantastisk og vi spilte veldig bra de siste 45 minuttene. Det er viktig at vi fortsetter å spille og respondere slik som vi gjorde og viser at vi kan lære av våre erfaringer de siste ukene.

– På lørdag har vi et rogalands-derby å se frem til! Disse kampene har alltid litt ekstra spenning knyttet til seg. Begge lag trenger poeng etter tidligere resultater, så det vil garantert bli en kamp!

– Avaldsnes er en farlig motstander så vi vet at det blir en tøff kamp, men vår tilnærming i andre omgang på lørdag viser at vi fortsetter å ha tro på oss selv. Vi har tro på at vi er en vanskelig motstander også, men vi må vise det med våre handlinger og være klare for å gi alt for å ta poeng! 

Beste hilsen, Nick

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån

Avaldsnes

Laget fra Karmøy kom på en sterk 3. plass i fjoråretssesong. Til nå i sesongen har de ikke fått ut sitt fulle potensialet. De ligger på en overraskende siste plass med tre poeng. I oppkjøringen spilte de fem treningskamper hvor de vant én og det var mot undertegnede, Klepp, i mai. De har en ung stall, i likhet med oss, som muligens mangler rutine. Nøkkelspillere har også vært skadet som blant annet Anna Jøsendal og Hanna Dahl. De presterte å få til en stor-signering på selveste grunnlovsdagen, 17.mai, hvor Karina Sævik ble frontet tilbakevendende.

De tre siste seriekampene mellom lagene har endt med to seire til Avaldsnes og én til Klepp. Det blir spennende å se hvem som kommer seirende ut fra denne runden!

Overganger

Inn: Jenny Røsholm Olsen (Lyn), Giovanna de Oliveira (Santos), Rebecka Holum (Røa), Cille Nilsen (Stord), Federica di Criscio (Napoli), Sara Pavlovic (ZFK Spartak Subotica), Karina Sævik

Ut: Elise Thorsnes (Vålerenga), Rasheedat Ajibade (Atletico Madrid), Ylinn Tennebø (Vålerenga), Clare Polkinghorne (Brisbane Roar FC), Maria Min Xiu Sørenes (Medkila), Julia Molin (Glasgow City), Marthe Enlid (Pink Bari)

Les om flere overganger i toppserien her!

RUNDE 8 | TOPPSERIEN
Stabæk 10. juli 13:00 Arna-Bjørnar
Sandviken Toppfotball 3 - 0 Vålerenga
Avaldsnes Toppfotball 3 - 0 Klepp
Kolbotn 1 - 2 LSK Kvinner
Lyn 1 - 2 Rosenborg