Poengdeling på hjemmebane

Sist oppdatert: 12. nov 2023 Skrevet av: kleppelite

 

Vår nest siste hjemmekamp var blant de beste i sesongen. Vi klarte å holde hodet kaldt og kunne trille ball mellom Grand Bodøs spillere. Selv om vi produserte flere godkjente sjanser fremover, var det bare én av dem som endte i mål, men den ble annulert. I dag tar vi med oss ett poeng, men det kunne like gjerne vært tre.

Trener Ove Sele etter poengdelingen:

Det ble 0-0 og uavgjort i en kamp hvor sjanser og spill ikke gjenspeiler resultatet. Grand Bodø hadde noen få sjanser på overganger, men vi hadde ganske god kontroll defensivt gjennom store deler av kampen. Usikker på ballinnhav til oss, men vi lå nok på 70 prosent minst og spesielt i 2.omgang rullet vi opp angrep etter angrep mot Grand Bodø, men hvor keeperen deres holdt de inne i kampen. Ut fra sjansestatistikk og spill, hadde vi virkelig fortjent mye mer en det ene poenget. Det gledelige var at vi i større grad turte å spille samt holde på ball. Fant litt mer ro i spillet i oppbyggingsfasen og kom til flere gode innlegg. Det handler om å sette sjansene når vi får dem. Veldig mye bra spillmessig som en skal ta med seg videre inn i siste kamp og neste sesong. Så 3 poeng til oss i dag hadde jentene virkelig fortjent. Nå får vi jobbe godt i uka som kommer og avslutte med en seier mot KIL/Hemne kommende lørdag.

Kampfakta

Klepp – Grand Bodø 0–0 (0–0)
Mål:

Dommer: Marit Hamel
Gult kort: Anna Isabella Johansen (Grand Bodø)

Laget

Maria Sandvik – Martine Norheim, Silje Bjåstad, Ida Hetland Pedersen, Tilja Ellingsen (Gina Jøers fra 66.) – Hedda Helle Skadal, Stine Tollefsen (Sarah Sinclair Ege fra 86.), Mia Fedøy – Julie Ovidia Hals (Mai-Helen Nguyen Todnem fra 46.), Helle Marie Sandved-Klungtvedt (Sofie Hellestø Stangeland fra 83.), Ane Berland (Cecilie Mjelde fra 66.)

Innbyttere: Sarah Bamberg, Thea Årdal og Ella Larsen Rygg

Resultater tredje runde i sluttspill: 

KIL/Hemne – Fyllingsdalen 4–3
Klepp – Grand Bodø 0–0
Grei – Hønefoss BK 6–2

Neste kamp er:

Lørdag 18. november kl. 13.00
Klepp – KIL/Hemne
Klepp Stadion