Amazon Grimstad - Klepp 2-2

Anette ble tomålsscorer mot Amazon Grimstad. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 14. sep 2022 Skrevet av: kleppelite

Jensen-show på Levermyr

Kampen startet bra da Anette noterte seg for to mål før halvspilt førsteomgang. Det første målet etter et godt innlegg fra Linnea, det andre målet etter en fantastisk bakromsball fra Lucia, som vår toppscorer tar ned på magisk vis og setter kaldt i nettet alene med keeper. Dessverre skulle Amazon komme tilbake like mange ganger før pause og lagene gikk i garderoben med 2-2. Hjemmelaget skapte de farligste sjansene i andre omgang, men nykommer Maria stengte buret og vi kunne ta med oss ett poeng hjem til Jæren.

Maria, Lucia og Venessa fikk alle sin debut i traktortrøya og viser at de har mye positivt å bidra med i sluttspillet. Nå skal vi jobbe videre med våre nye konstellasjoner og kjempe om nye poeng når vi tar i mot ØHIL på hjemmebane neste søndag!

Høydepunkter

Kampfakta

Amazon Grimstad – Klepp 2-2 (2-2)
Mål: 0-1 Anette Snørteland Jensen (14), 0-2 Anette Snørteland Jensen (23), 1-2 Marina Jensen (28), 2-2 Marina Jensen (37)

Dommer: Javi Jean-Marc Conny Leo Mertens, Øyestad IF Fotball
Gult kort: Ingrid Rame, Klepp