Det ble nesten på Koteng Arena

Rosenborg - Klepp 2-1

Ingeborg Lye Skretting i aksjon mot Rosenborg i gårsdagens kamp! Foto: SJ Photos

Sist oppdatert: 09. nov 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Opptur i nedturen

Dagen i går ble en opptur i en ellers tung periode. Klepp starter kampen med bra intensitet og trøkk i laget. Rosenborg er en av storfavorittene så vi var forberedt på at de skulle ha mye ball, og det hadde de. De har en del store målsjanser i første omgang blant annet fra flere cornere, men Klepp-laget rydder unna. Rett før pause smeller det til fra Rosenborg og de rekker å score sekundet før dommeren sender lagene inn i garderoben.

Vi forsvarer oss godt i andre omgang også. I det 79. minutt utligner Helene Broch for Klepp med en suser fra 20 meter. Dette var hennes første Toppserie-mål! Man skulle tro Klepp hadde vunnet Cup-finalen, for så mye betydde det målet. Dessverre var gleden kortvarig ettersom at Lisa Marie Utland ga Rosenborg ledelsen igjen, bare minuttet etter. Kampen ender 2-1 til Rosenborg. Vi går av banen med en blandet følelse av å ikke ha klart å dra i land en uavgjort, men samtidig glad for en bedre prestasjon enn tidligere. Rosenborg var hakket bedre og ut i fra kampbildet så var resultatet fortjent.

Det var veldig gledelig at Tilja Ellingsen fikk sin toppseriedebut i går, og Erin Greening startet sin første kamp i Toppserien!

Vi tar med oss den gode kampen i minne når vi reiser tilbake til Jæren for å forberede oss til neste kamp. Vi møter enda en utfordring når Sandviken besøker oss, søndag 4. juli!

Her er Julie Austdal i duell med tidligere Klepp-spiller Matilde Alsaker Rogde! Foto: SJ Photos

Helene Broch scorer sitt første Toppserie-mål

Når Helene kom til klubben tidligere i vår startet hun Klepp-karrieren på imponerende vis. Hun scoret sitt første mål bare to minutter ut i debuten! I går fikk hun oppleve å score sitt første Toppserie-mål med en suser fra 20 meter (målet kan ses i høydepunkter nederst i artikkelen). Helene hadde dette å si om «milepælen» og kampen i går:

– Det e alltid kjekt å scora mål selvfølgelig, og ekstra gøy at det kunne gitt oss en uavgjort. Så kjipt at me ikkje klare å ro i land ett poeng. Ellers e eg stolt over forsvarsspillet vårt i går, og at me klarte å ta noen steg opp fra de siste kampene!

Her er målscorer Helene Broch etter gårsdagens kamp! Foto: Privat

Kampfakta

Rosenborg – Klepp 2-1 (1-0)
Mål: 1-0 Sara Fornes (45), 1-1 Helene Broch (80), 2-1 Lisa-Marie Utland (81)

Dommer: Mats Thorsø Hansen, Charlottenlund
Gult kort: Ingeborg Lye Skretting, Klepp
Tilskuere: 180

Klepp-lag

Klepp-lag: Kathrine Larsen – Erin Greening (Tilja Ellingsen fra 68.), Julie Austdal, Emma Braut Brunes, Helene Broch – Marie Hella Andresen (Ingrid Synnøve Nødland fra 73.), Mille Aune, Marie-Yasmine Alidou d’Anjou – Ingeborg Lye Skretting (Ine Tveit fra 85.), Kristina Maksuti (Susanne Vistnes fra 85.), Kaja Karlsen (Sofie Bjørnsen fra 46.)

Ikke benyttet: Amalie Kolnes og Ida Hetland Pedersen

Høydepunkter

Neste kamp 

Kjøp billetter til kampen her!