Nyopprykkede Stabæk tar turen til Jæren førstkommende søndag

Kampstart kl. 15:00

Helene Broch og co. er nullstilt etter forrige kamp, og sultne på 3 nye poeng til helgen! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 28. mai 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Spennende oppgjør mot Bærumslaget

Etter en knakende god første serierunde, så er vi nullstilte og klare for å jakte nye poeng til helgen. Vi er spente på hva som møter oss når nyopprykkede Stabæk ankommer søndag 30. mai! Vi er forberedt på tøff motstand og en jevn kamp.

Kampstart er kl. 1500, og vi håper på like bra stemning på tribunen som sist kamp!

Under Arna-Bjørnar kampen erfarte vi at vi ikke var tydelige nok om reglene på stadion. Selv om det øser ned så er det dessverre ikke lov å stå under taket på stadion når kampen spilles. Alle må sitte på fastmontert sete under kampen. Det vil fortsatt være begrenset til 87 plasser på søndag så sikre deg billett i linken under!

Billetter til søndagens kamp kan du kjøpe her

Kampsponsor mot Stabæk er IKM

Selv om den største opplevelsen finner plass på Klepp Stadion, så har du også muligheten til å se kampen på stream! Amedia sender kampen her.

Ordner Emma enda et mål på søndag? Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Trenerens ord

Jeg ønsker å starte med en stor takk til alle som kom for å støtte oss under den første Toppserie-helgen, sist lørdag. Jeg vil også takke de som heiet på oss hjemmefra! Det var kjekt og endelig starte sesongen, samt spille foran dere igjen etter et så langt avbrekk!

– Jeg tror dere forstod hvor ivrige vi var til å komme i gang etter de første 20 minuttene, ikke sant? Utrolig! Vi er strålende fornøyd med å starte sesongen med 3 poeng hjemme.

Laget er tilbake i hardtrening denne uken for å forberede oss til ny test mot nyopprykkede Stabæk, kommende søndag! Stabæk vil være en annerledes utfordring og vi må være klar for en vanskelig kamp. Vi må tilnærme oss kampen med samme tankesett og ønske om å være et steg foran! Vi ser frem til å se der alle igjen i helgen og til å høre dere heie oss frem!

Beste hilsen, Nick!

Foto: Apriil

Stabæk

Helgens motstander Stabæk imponerte virkelig i fjorårets 1. divisjon, og vant serien med god margin. Laget endte sesongen med en svimlende statistikk på 17 seire og ett tap. Deres farligste våpen er trolig rutinerte Melissa Bjånesøy på topp! De har ikke hatt det særlig hektisk i overgangsvinduet, og beholdt en god del av sine sentrale spillere. Av nykommere har de blant annet fått en teknisk god spiller i Linn Huseby.

I pre-season har Stabæk virkelig fått testet kampformen med åtte treningskamper. Fem kamper mot 1.divisjonslag og tre mot toppserie motstand. Det har alle vært jevne kamper hvor de endte med fire seire, to uavgjort og to tap.

De fire siste oppgjørene mellom lagene i 2019 og 2018, har endt med seier til Klepp! Det blir spennende å se om vi klarer å opprettholde statistikken på søndag!

Her er Stabæk sine overganger før sesongstart:

Inn: Mona Hegna (Snøgg, lån gjort permanent), Linn Huseby (Røa), Kim Maria Sundlöv (Djurgården)

Ut: Emilia Ruud (Hønefoss, utlån gjort permanent), Ina Kristoffersen (Amazon Grimstad), Gabrielle Lie (Fløya), Malene Wik Alfredsen (Røa), Mia Hambro Svendsen (Røa), Julie Bruusgaard (Røa), Åsne Helle Bredeli (på utlån til Hønefoss), Rakel Renolen (på utlån til Røa)

Mer om overgangene i toppserien finner du på toppserien.no

RUNDE 2 | TOPPSERIEN
Sandviken Toppfotball 3 - 0 Avaldsnes Toppfotball
Vålerenga 4 - 0 Lyn
LSK Kvinner 5 - 2 Arna-Bjørnar
Rosenborg 3 - 0 Kolbotn
Klepp 1 - 0 Stabæk


Vi håper dere fikk mersmak etter forrige match, og vil komme tilbake å skape stemning på tribunen søndag 30. mai kl. 15!