Nye muligheter mot Fart

Kampstart kl. 17:00

På onsdag blir det nye tøffe tak for Susanne Vistnes og kaptein Tuva Hansen mot et Fart-lag som kjemper for å overleve. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 23. sep 2019 Skrevet av: kleppelite

 

Nå kommer kampene tett

Allerede førstkommende onsdag er det nye muligheter for poengfangst for Klepp-jentene. Denne gangen er det nykommer Fart som kommer på besøk til Klepp stadion. Dette er den utsatte kampen i runde 10.

Trener Olli Harder før hjemmekampen mot Fart

På onsdag ønsker vi nyopprykkede Fart velkommen til Klepp stadion, til en kamp som er ekstremt viktig for begge lag. Vi er forberedt på en utrolig tøff kamp, siden tre poeng vil være vitalt for Klepp for å henge med i medaljekampen, men også for Fart i deres kamp for å overleve deres første sesong i Toppserien på mange år. Vi skal forberede oss godt, og gjøre alt for å komme oss tilbake på vinnersporet etter et veldig skuffende tap borte mot Lyn i helgen. Heia Klepp!

Vårsesongens møte

Klepp har ennå ikke spilt mot Fart i årets sesong og møter dem to ganger nå i høst. Etter onsdag skal lagene møtes igjen på Hamar i siste serierunde lørdag 16. november.

Fart

Til nå har Fart vunnet en, tapt elleve og spilt fire uavgjorte kamper i årets serie. Per nå ligger de på en tolvte- og sisteplass på tabellen med 7 poeng. Det er to poeng bak Stabæk som ligger på plassen foran med 9 poeng. Opp til Trondheims-Ørn på kvalikplass skiller det ni poeng, så om Fart skal ha en sjanse til å holde seg må de starte opphentingen. Klepp ligger fortsatt på en fjerdeplass med 29 poeng.

Det har skjedd mye hos Fart-laget i sommerpausen:
Inn: Emelie Helmvall (Assi IF), Hedda Eriksen (fra eget rekruttlag), Florin Wagner (Hellas Verona), Myia Wilkers (MSV Duisburg), Ingrid Sandviken (Lom), Rønnaug Sandviken (Lom), Katie Kraeutner (IBV)
Ut: Ane Nyløkken Helseth (legger opp), Marthe Haugen Taugbøl (studier), Siri Ågnes (studier), Benedikte Sand Birkelund (legger opp), Naomi Griffin (Ullensaker/Kisa), Mina Jevne Etnestad (Øvrevoll Hosle), Dorothea Mørkved Glorud (studier i USA), Mina Kjørum (gravid), Maren Kristine Andersen (gravid)
Kilde: toppfotballkvinner.no

Siste 3 møter i Toppserien

30. juni 2012
Klepp – Fart 6-0
19. mai 2012
Fart – Klepp 0-7
20. september 2008
Fart – Klepp 3-3

Kommer du på kampen?

Trykk «skal» på arrangementet vårt på Facebook. PS: Legg merke til den tidlige kampstarten.

Kampsponsor er Jærhagen.

Resten av runden

RUNDE 10 | TOPPSERIEN
Avaldsnes 29. aug. 15:00 Røa Fotball Elite
Sandviken 29. aug. 15:00 LSK Kvinner
Rosenborg 30. aug. 13:30 Arna-Bjørnar
Kolbotn 30. aug. 15:00 Vålerenga
Lyn 30. aug. 15:00 Klepp