Ny toppspillerutvikler på plass

Owe Salvesen sammen med daglig leder Thomas Langholm Engen og nåværende toppspillerutvikler Astrid Grøttå Ree. Foto: Klepp Elite

Sist oppdatert: 29. jan 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Owe Salvesen er vår nye TSU

Klepp IL er svært fornøyd med at Owe Salvesen trer inn i rollen som toppspillerutvikler fra 1. mars. Owe kommer fra Sandnes Ulf hvor han i fire år har jobbet som spiller- og trenerutvikler.

Solid bakgrunn

Egersunderen har en lang fartstid i fotballmiljøet. Han startet trenerkarrieren i EIK, hvor han jobbet i hele 30 år. De siste fem årene var han ansatt i klubbens første faste stilling som spiller- og trenerutvikler. Etter tiden i EIK gikk turen videre til Hana og deretter til de lyseblå i Sandnes.

Siden 1997 har Owe i tillegg vært involvert i Rogaland Fotballkrets.

En glad daglig leder sammen med vår nye toppspillerutvikler. Foto: Klepp Elite

Mange baller i lufta

Ved siden av klubb- og krets er Owe fotballtrener for Wang Ung Sandnes.

Han er også daglig leder for Fotballevents AS, som tilbyr fotballskoler, trenerkurs, treningsleirer og trenerturer i samarbeid med trenere som har vært/er hos AFC Ajax. Siden oppstarten i 2012 har de arrangert mellom 60-70 aktiviteter fra Narvik i nord til Kristiansand i sør.

Owe holder for øyeblikket på å fullføre UEFA A-lisens sammen med blant annet Klepp Elites hovedtrener Nick Loftus. De er på samme gruppe under veileder Even Pellerud.

Det er også verdt å nevne at Owe har en søster og en kone som begge tidligere har spilt i Klepp.

Vi gleder oss til samarbeidet og ønsker Owe velkommen til #Kleppfamily!