Ny spiller klar for Klepp Akademi

Mia Fedøy blir Klepp Akademi-spiller fra januar 2021. Foto: Privat

Sist oppdatert: 17. nov 2020 Skrevet av: kleppelite

 

Klepp Akademi har signert midtbanespiller

Mia Fedøy fra Sandnes Ulf er en midtbanespiller du virkelig vil ha med deg i krigen! Hun er en enorm ballvinner med sin råskap, hurtighet og utrettelige løpskapasitet. I tillegg er hun en fantastisk positiv lederskikkelse som alltid går foran enten det er i medgang eller motgang. Mia har virkelig vært en kaptein med stor K for det sterke J17-laget til Sandnes Ulf i år. Hun har også fått hospitert en del med akademiet dette året og vist veldig godt igjen.

Vi ser frem til å få lov til å jobbe og følge hennes utvikling i årene fremover, ettersom utviklingskurven hennes virkelig har vært bratt de siste årene.

Mia Fedøy. Foto: Privat

Til slutt har vi en historie som beskriver Mia:

«Her et utklipp fra lagbildet fra DanaCup 2019. Vi hadde akkurat kommet oss videre til kvartfinalen etter straffekonk mot ett av de beste svenske lagene. Mia hadde spilt hele kampen på sentral midtbane med skinne på høyre arm etter en skade fra dagen før. Dommeren ville helst ha henne av banen fordi hun virket skadet, men hun nektet å gå av. Etter ekstraomganger ble det straffespark og Mia tok på seg keeperdrakten (fremdeles med høyre arm i skinne). Mia sto i mål og satte samtidig sin egen straffe i venstre kryss slik at vi gikk videre med 4-2 (6-4 totalt)»

Vi ønsker Mia velkommen til #kleppfamily, og lykke til!

Skrevet av: Preben Gausland Stangeland
Utviklingsansvarlig (UA), Klepp Elite