Ny kamp og nye muligheter for poeng

Her er Elisabeth fra fjorårets hjemmekamp mot LSK. Foto: Lars Aalgaard

Sist oppdatert: 24. jul 2020 Skrevet av: kleppelite

 

Håper på tre på rad

Denne helgen er det klart for årets første Oslo-tur og det er fjorårets seriemester LSK Kvinner som er motstander i LSK-hallen. De to siste sesongene har Klepp-jentene reist hjem fra Lillestrøm med alle poengene i bagasjen, og det er dermed naturlig at de vil jakte på den tredje på rad.

Kampstart er søndag kl. 1500. Amedia sender som vanlig kampen her.

Trener Nick før bortekampen mot LSK Kvinner:

Den fjerde serierunden tar oss til Oslo hvor det er LSK som venter oss. Vi ser frem til en spennende kamp mot en god motstander. Det gir oss en god mulighet til å vise stegene vi tar og hva vi stadig lærer sammen som et lag.

Det var mange positive ting å ta med seg fra Vålerenga-kampen forrige uke, spesielt hvordan vi kontrollerte første omgang uten ball og sjansene vi skapte da vi hadde den. Selv om utfallet og resultatet frustrerer oss, er det aspekter av spillet som gir oss mer selvtillit og aspekter av spillet som vi kan lære av. Begge deler vil hjelpe oss med å utvikle oss videre og vokse som et lag fremover.

Vi vil takke alle for støtten sist helg og for det fantastiske øyeblikket vi delte sammen da vi feiret at Sofie Bjørnsen scoret sitt første toppseriemål.

Nå er vi er klare for muligheten som venter oss på søndag, hvor vi skal kjempe om 3 poeng og være uredde i jakten på dem.

Beste hilsener, Nick.

Nick er klar for å lede sin andre kamp på bortebane. Foto: Fredrik Fornes

Sesongen til nå

Fotball.no skriver følgende før kampen:

Regjerende mester LSK er ubeseiret denne sesongen. Etter 1-1 borte mot Rosenborg i serieåpningen, har de slått Sandviken 1-0 og Røa 5-1. LSK har vært suverene de siste årene, men søndag møter de et lag de har slitt med. Klepp har vunnet de to siste kampene i LSK-hallen, 3-2 i 2018 og 1-0 i fjor. I år startet Klepp med 0-0 hjemme mot Kolbotn før de slo Arna-Bjørnar 1-0 på bortebane. Forrige helg tapte de 1-2 hjemme mot Vålerenga.

LSK

Det har vært flere utskiftninger for kanarifuglene før årets sesong.

Inn: Cathrine Dahlström (Hammarby), Nora Eide Lie (Kolbotn), Simona Koren (Växjö DFF), Andrea Wilmann (Arna-Bjørnar), Justine Vanhaevermaet (Røa), Mimmi Löfwenius (på lån fra Lyn i grunnspillet), Idun-Kristine Jørgensen (Fart), Karly Roestbakken (Canberra United), Mia Authen (eget rekruttlag)
Ut: Elise Thorsnes (Canberra United), Therese Sessy Åsland (Kristianstads DFF), Sarah Suphellen (Røa), Meryll Abrahamsen (Arna-Bjørnar), Maiken Bjørndalen (Stabæk), Ingrid Moe Wold (Madrid CFF), Cecilie Fiskerstrand (Brighton), Synne Skinnes Hansen (Linköpings FC), Anja Sønstevold (Fleury)

Mer om overgangene i både Toppserien og 1. divisjon finner du på toppserien.no

Resten av runden

RUNDE 4 | TOPPSERIEN
Vålerenga 2 - 1 Avaldsnes
Røa Fotball Elite 2 - 3 Sandviken
Lyn 1 - 0 Kolbotn
Arna-Bjørnar 1 - 2 Rosenborg
LSK Kvinner 3 - 0 Klepp