Ny hjemmekamp på søndag

Kampstart kl. 15:00

Kaptein Tuva Hansen og Mali Lilleås Næss på Kick-off før årets toppserie ble sparket i gang. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 27. sep 2019 Skrevet av: kleppelite

 

Ny 3-poenger på søndag?

Klepp-jentene klarte å snu en litt tung periode med en solid 4-0-seier mot Fart på onsdag. Fortsetter de den gode trenden når Trondheims-Ørn kommer på besøk til Jæren for å kjempe om poeng?

Trener Olli Harder før hjemmekampen mot Trondheims-Ørn

Etter en sterk hjemmeseier mot Fart i midtuka, i en kamp hvor vi igjen fikk sluppet til mange av våre unge talenter og vant helt fortjent, er vi klare for å fortsette i vinnersporet. Men det vil bli tøft, når to av Toppseriens mest tradisjonsrike klubber barker sammen. Tidligere i år kjempet vi oss til en 1-0 seier borte mot et veldig godt organisert Ørn-lag, så vi vet hva som venter oss når vi på søndag går for tre nye poeng i en veldig viktig 18. runde. Matilde Alsaker Rogde fikk en liten kjenning under trening tidligere i uka, og er usikker til søndagens kamp. Elisabeth Terland fortsetter å gjøre fin fremgang, og starter kampen når vi gradvis øker spilleminuttene hennes. Vi trenger all støtten vi kan få i denne tøffe testen, så kom på kamp og lag mye liv på tribunen når dere heier på jentene våre!

Vårsesongens møte

En scoring av Zaneta Wyne rett før pause var nok til å sikre Klepp en svært viktig seier på bortebane.

Dette er hva trener Olli Harder sa etter sist møte i slutten av april:
– Zaneta har vært strålende for oss denne sesongen. Vi er veldig takknemlig for at hun fikser et øyeblikk magi i dag som gir oss seieren. Det er ikke tilfeldig hvordan det målet kommer. Hun står ofte og trener på akkurat sånne skudd sammen med Nick Loftus (assistenttrener), sier Klepp-trener Olli Harder.
– Vi har ballen mye, men sliter med å gjøre noe fornuftig med den. Det var en varm dag og treig bane, og med litt problemer med laget før kampen, ble det veldig vanskelig. Alt i alt en veldig fortjent seier. Det var kun ett lag på banen som ville spille fotball, sier Klepp-treneren.
– Vi burde drept kampen tidligere og har muligheten til å score nummer to for å roe ned kampen litt. I stedet blir det litt hektisk mot slutten, og vi gir bort en del unødvendige sjanser, sier Olli Harder som er fornøyd med tre poeng på en vanskelig dag i Trondheim.

Zaneta Wyne scoret et kremmerhus sist lagene møttes. Scoringen ble også kåret til rundens mål. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Trondheims-Ørn

Til nå har Trondheims-Ørn vunnet fire, tapt ni og spilt fire uavgjorte kamper i årets serie. Per nå ligger de på en tiende- og kvalikplass på tabellen med 16 poeng. Det er to poeng bak Lyn som ligger på en foreløpig trygg niendeplass med 18 poeng. Etter onsdagens 4-0-seier mot Fart ligger Klepp på en tredjeplass på tabellen med 32 poeng.

Overganger i sommerpausen:
Ut: Lauren Silver, Maiken Bakke (utlån til Grand Bodø frem til høstsesongen i Toppserien starter)
Kilde: toppfotballkvinner.no

Siste 3 møter i Toppserien

28. april 2019
Trondheims-Ørn– Klepp 0-1
26. september 2018
Klepp – Trondheims-Ørn 1-0
29. april 2018
Trondheims-Ørn – Klepp 0-1

Kommer du på kampen?

Trykk «skal» på arrangementet vårt på Facebook.

IKM er kampsponsor.

Resten av runden

RUNDE 18 | TOPPSERIEN
Klepp 15. nov. 13:00 Rosenborg
LSK Kvinner 15. nov. 13:00 Lyn
Røa Fotball Elite 15. nov. 13:00 Kolbotn
Sandviken 15. nov. 13:00 Avaldsnes
Vålerenga 15. nov. 13:00 Arna-Bjørnar