Møter tabellnabo på Sofiemyr

Kampstart 15:00

Kaptein Kathrine Larsen og resten av Klepp-spillerne er klare for en snu-operasjon! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 13. jul 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Nok et spennende oppgjør i vente

Da er vi kommet til nesten halvspilt serie når runde ni står for tur. Dette er siste seriekamp før sommerferien. Det blir et heidundrende spennende oppgjør ettersom at vi møter tabellnabo, Kolbotn, på bortebane nå på lørdag. Det er et lag som har slitt tidligere i sesongen, men inne i en god periode den siste tiden. Det blir derfor viktig for oss å krige til oss tre poeng for å snu vår egen trend!

Vi er klare for å reise oss etter en god del motgang de siste kampene!

Med mindre du er i Oslo på ferie og tar turen til Sofiemyr på lørdag, så kan du se kampen fra solstolen, på direktesport! Link her

Står sammen i tykt og tynt, og klare til å gi alt på lørdag! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Kapteinens ord

– Jeg ser alltid frem til å spille kamper. Den på lørdag er viktig for oss av flere grunner. Det er siste kamp før en liten sommerferie, og det vil være deilig å kunne ta pause med poeng. Alle kjempet hardt sist kamp og vi presterte bedre enn vi har i mange kamper. Når det ikke gir poeng er det en hard pille å svelge. Det var flere gode momenter i kampen, som vi kan og skal ta med oss til helgens oppgjør.

– Vi bygger på og det er viktig at vi fortsetter med å utvikle oss, sette krav- og en høy standard for vårt spill. Vi har en god treningsuke foran oss med forskjellige aktiviteter, som jeg håper kan hjelpe med at vi gir det siste ekstra som vi manglet mot Avaldsnes.

– Jeg tror på at vi kan ta poeng, selv om det helt sikkert også blir enda en vanskelig kamp!

Beste hilsen, Kathrine

Foto: Apriil

Kolbotn

Kolbotn hadde ikke sin beste sesong i fjor. De endte på kvalikplass, bare ett poeng over Røa, som rykket direkte ned. Det var mildt sagt en nervepirrende avslutning på sesongen. Kolbotn vant overlegent i to kvalikkamper mot Medkila om den siste plassen i Toppserien 2021.

Til nå i sesongen har de seks poeng, like mye som Klepp, bare bedre målforskjell. De startet litt trått med flere tap, men har vunnet de to siste.

Historikken fra de to siste sesongene viser til hele tre av fire uavgjort i lagenes siste møter. Vi går for å endre statistikken til å ta med oss tre poeng i stedet for ett.

Det har vært store utskiftninger i Kolbotn-laget vi møter på lørdag. Hele elleve spillere har byttet beite, mens syv spillere har kommet inn. En av dem som har funnet veien til Østlandet er tidligere Klepp-spiller og nåværende Kolbotn-kaptein, Lena Soleng Hansen. Vår egen Nikola Orgill er en av dem som forlot klubben i fjor.

Overganger

Inn: Tonje Pedersen (tilbake fra LSK Kvinner etter lån), Vilde Birkeli (Røa), Ingrid Kvernvolden (Røa), Marit Clausen (Rosenborg), Lena Soleng Hansen (Uppsala), Susanne Haaland (Øvrevoll Hosle), Savannah Francis

Ut: Nikola Orgill (Western Sydney Wanderers), Marit Bratberg Lund (Sandviken), Maja Nordahl (Lyn), Noor Eckhoff (Melbourne City), Anja Helen Rasmussen (Øvrevoll Hosle, utlån gjort permanent), Meg Brandt (ukjent), Satara Murray (ukjent), Cecelia Kizer (Racing Louisville FC), Synne Sofie Christiansen (Grei), Sara Idris (ukjent), Rikke Fleischer Nedreaas (Grei)

Resten av runden

RUNDE 9 | TOPPSERIEN
LSK Kvinner 1 - 1 Vålerenga
Avaldsnes Toppfotball 1 - 1 Stabæk
Kolbotn 3 - 0 Klepp
Rosenborg 17. juli 15:00 Sandviken Toppfotball
Arna-Bjørnar 3 - 1 Lyn