Midtbanespillere med i 2024

Sist oppdatert: 16. des 2023 Skrevet av: kleppelite

 

Hedda Helle Skadal og Stine Tollefsen signerer ny kontrakt med Klepp Elite ut 2024. Hedda og Stine har valgt å sette navnet sitt på kontrakten som gjør dem til Klepp-spiller ut 2024. Vi i Klepp er svært fornøyd med at de velger å fortsette med oss.

– Jeg gleder meg til en ny sesong for Klepp og jakten på opprykk til 1. divisjon igjen, sier Hedda.

Sportssjef Bjarte Hovland er glad for å ha dem med videre og sier følgende:

– Vi er meget fornøyd med at Hedda har valgt å dedikere sin utvikling hos oss i Klepp neste år. Hedda har vært fast inventar på årets 1. divisjonslag og tatt nivået meget godt og har gjentatte ganger blitt kåret til Banens Beste. Jeg, trenerteamet og hele klubben er henrykt over at Hedda blir med oss i 2024.

– Stine har vist en enorm utvikling i årets sesong og virkelig tatt plass på banen. En spiller som har kjempet lenge for å komme dit hun er nå. Hun har sammen med Ane lekt seg gjennom 3. divisjon og årets Rogalandscup og har i det siste gjort den dype midtbaneposisjonen i 1 divisjon til hennes egen. Stine er en spiller med et bredt pasningsrepertoar og har evnen til å diktere spillet. Vi er meget fornøyd med at Stine har lyst å fortsette hos oss. Eksempel til etterfølgelse.

Stine Tollefsen som har vært kaptein på Klepp 2 i år og fått flere kamper for Klepp Elite, gleder seg også til ny sesong i grønt.

– Jeg er fornøyd med å ha signert ny kontrakt for Klepp. Glad for at de vil ha meg med videre, og jeg gleder meg til neste år. Det kan bli spennende, og jeg håper vi vil kjempe om opprykk igjen, sier Stine.