Landslagsspillere fortsetter i Klepp

Sist oppdatert: 19. des 2023 Skrevet av: kleppelite

 

Maria Sandvik og Sunniva Hjertvik signerer ny kontrakt med Klepp Elite ut 2024. Maria og Sunniva har valgt å sette navnet sitt på kontrakten som gjør dem til Klepp-spiller ut 2024. Vi i Klepp er svært glade for at de velger å fortsette med oss.

— Jeg gleder meg til et nytt år i Klepp sammen med denne gjengen. Jeg vet at vi er sultne på å rykke og igjen til 1. divisjon og at vi som lag vil fortsette å utvikle oss og bygge på de kvalitetene vi har. Jeg tror det blir en spennende 2024-sesong for Klepp, sier Maria om signeringen.

Også sportssjef Bjarte Hovland er glad for at målvakten forlenger:

— Det er meget kjekt for oss at vår J19-landslagskeeper har valgt å bli værende i Klepp. Maria har tatt store steg i år og spesielt etter sommeren som ble kronet med uttak til landslag.

Sunniva har også valgt å forlenge kontrakten etter at hun debuterte for Klepp Elite i sesongens siste kamp.

Yngste debutant noensinne

– Jeg er glad for at jeg fikk kontrakt med Klepp. Gleder meg til å se hvordan neste sesong vil bli sammen med de andre spillerne, og jeg ønsker å utvikle meg mer i klubben, sier Sunniva.

— Vi er glade for at enda en av våre landslagsspillere blir med videre og fortsetter sin utvikling i Klepp. Ble Klepps yngste debutant gjennom tidene og fikk 1.divisjons-debut i en alder av 14 år. Sunniva er en meget spennende midtstopper med et stort potensial som vi skal forvalte i året som kommer, sier sportssjefen om signeringen av Sunniva.