Kortvarig jubel

Malin Roos viste frem mye bra mot Start.

Sist oppdatert: 06. okt 2024 Skrevet av: kleppelite

 

Søndag var det klart for seriefinale mellom de to topplagene. Med seier til Start ville det bety opprykk for Kristiansand-laget, med seier til oss ville det bli kamp om topplasseringen til siste slutt. Vi fikk den beste åpningen på kampen og viste oss fra en god side i begynnelsen av oppgjøret, noe som resulterte i scoring av Mai-Helen Nguyen Todnem. Deretter raknet det, og Start kunne sette inn både ett, to og tre mål før hvilen. En ledelse som de økte ytterligere i 2. omgang.

– Vi åpner bra de første 10 minuttene og får til vårt spill hvor vi blir belønnet med et mål. Start scorer sitt første mål på et frispark hvor de får to ganske raske mål etter der igjen. Vi sliter med å komme oss inn i kampen igjen, noe som gjorde at det dessverre ikke gikk vår vei, sier Malin Roos om kampen.

En av lagets trenere, Bjarte Hovland, hadde følgende å si etter oppgjøret:

– Brutal søndag på Sørlandet. Vi starter kampen godt og etter noen minutt får vi spilt Start lave og klarer å flytte ball og Start godt. Vi scorer mål på en situasjon vi var godt forberedt på, men fra 20 minutter og utover får vi en leksjon i løpsvillighet, duellstyrke og Start viser at de er mye bedre en oss i dag på alt. Vi gratulerer Start med et fortjent opprykk! Ellers blir det fullt fokus på kvalikkampene som kommer for vår del. Vi skal hjem å jobbe knallhardt for å vise at vi ønsker å spille mot lag som Start neste år. Til slutt ønsker jeg å takke for en enorm støtte fra Klepp-folket i dag, spesielt guttene som står på i 90 minutt!

Kampfakta

Start – Klepp 5–1 (0–1)
Mål: 0–1 Mai-Helen Nguyen Todnem (11.), 1–1 Karoline Fredriksen (19.), 2–1 Maya Tveiten Henriksen (23.), 3–1 Rebekka Ausland (39.), 4–1 Mia Olsen Leinan (68.), 5–1 Maja Kronborg (80.)

Gult kort: Sofie Soleng Løset, Ine Tveit, Sigrid Solli Aase, Malin Roos

Dommer: Brage Nygård

Laget

Sofie Soleng Løset – Malin Roos, Sunniva Hjertvik (Eira Svela Moen fra 88.), Ida Hetland Pedersen, Sigrid Solli Aase – Nora Berland, Stine Tollefsen (Gina Jøers fra 80.), Ine Tveit – Mai-Helen Todnem, Sarah Sinclair Ege (Mariell Rønquist Jørgensen fra 46.), Ane Berland (Viktoria Sørensen fra 55.).

Innbyttere: Gøril Espedal Simonsen, Thea Årdal

Resultater 17. serierunde: 

Arendal – Lyn 2 5–0

Bryne– Amazon Grimstad 3–1

Start – Klepp 5–1

Stabæk 2 – Haugesund 3–0

Nå venter siste runde når vi tar imot Arendal søndag 13. oktober. Kom på kamp kl. 13:00!